Protestantse Kerk in Nederland
 
 
Uit de wijkkerkenraad Uit de wijkkerkenraad

Met vreugde kan de kerkenraad meedelen dat dominee Peter Nagel met ingang van 23 januari zijn werkzaamheden als ambulant-predikant in onze wijkgemeente heeft aangevat. Hij is voor 20 uur per week voor onze wijkgemeente beschikbaar. Hij zal zich met name richten op het pastoraat en rouwdiensten. Hij zal zijn  werkzaamheden voornamelijk uitvoeren in de voormalige wijk Noord.
Dominee Peter Nagel is 64 jaar en gehuwd. Omdat dominee Nagel de behoefte had om de laatste jaren van zijn werkzame leven minder uren te gaan werken en zij dichterbij de kinderen wilden gaan wonen hebben hij en zijn vrouw een woning gekocht in Vlaardingen, waarnaar zij gaan verhuizen.
Dominee Peter Nagel is zendingspredikant in Peru geweest (juli 1987-november 1994), gemeentepredikant Wijk bij Duurstede (november 1994-juni 2000), Vlaardingen (juni 2000-maart 2010), Woerden (maart 2010-juni 2014) en Loenen aan de Vecht (juni 2014-januari 2023).
Mocht u niet willen wachten tot hij zelf bij u aanbelt dan kunt u dominee Nagel bereiken per telefoon en mail. Zijn telefoonnummer is 06-19 12 91 89 en zijn mailadres is
pnagelvdm@gmail.com.
In een volgend Klankbord zal hij zichzelf nader aan u voorstellen en u inlichten op welke wijze hij te werk wil gaan.
Wij wensen dominee Peter Nagel veel sterkte en de Zegen van God.
Tegelijkertijd willen wij dominee Aart Rietveld nogmaals hartelijk danken voor het tijdelijk waarnemen van bezoekwerk in een deel van onze wijkgemeente.
Jaap Nootenboom
Secretaris wijkkerkenraad Bethelkerk
terug
 
 
 

Inloggen


 
Ons privacybeleid
meer
 
Overige protestantse kerken

Dorpskerk
(Dorpskerkgemeente)


 
Immanuëlkerk

 

 
Vorming en Toerusting

U bent geïnteresseerd, nieuwsgierig en misschien zelfs wel op zoek, een reiziger?
Laat u dan meenemen door diverse gidsen in onze protestantse gemeente en doe mee aan die activiteiten die u interesseren. Van informatief tot entertainment en van educatief tot vormend. Zonder uzelf vast te leggen bent u uitgenodigd om deel te nemen aan een activiteit of mee te praten in één van onze vaste groepen. In tegenstelling tot wat de titel suggereert: u bent altijd welkom!

Klik hier voor het programma van Vorming en toerusting.
 
 
Kerkblad 'KLANKBORD'
Indien u als lid bent ingeschreven in één van de Protestantse wijkgemeentes, dan kunt u zich abonneren op het KLANKBORD.
Lees verder
 
Bijbelleesrooster
Het Nederlands Bijbelgenootschap stelt jaarlijks een bijbelleesrooster beschikbaar; een hulpmiddel bij het dagelijks lezen van de Bijbel.

U kunt hier de dagtekst van het NBG-bijbelleesrooster lezen (uit De Nieuwe Bijbelvertaling).
 
Collectebonnen PGB
Wilt u bij de collectes in de kerk gebruik maken van collectebonnen i.p.v. geld?
Klik hier voor meer informatie.
 
Woord & weg
Woord & Weg is een inspiratiemagazine van de Protestantse Kerk in Nederland. Klik hier om het maandblad te raadplegen.
 
Webmaster
Voor content, info, vragen, opmerkingen: webmaster@pknbarendrecht.nl
 
ANBI
Klik hier voor meer informatie over de ANBI-status.
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.