Protestantse Kerk in Nederland
 
 
Ons privacybeleid Ons privacybeleid
Ook de Protestantse Gemeente van Barendrecht valt onder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) die op 25 mei 2018 van kracht is geworden.
De wet heeft betrekking op persoonsgegevens die de kerk verwerkt, waaronder ook foto's en videobeelden waarop personen herkenbaar in beeld zijn.
De Protestantse Gemeente van Barendrecht wil zorgvuldig omgaan met de persoonsgegevens die zij beheert en vindt het belangrijk dat een ieder die binnen de kerk met persoonsgegevens te maken heeft, zich aan de regelgeving houdt. Een ieder die vanuit zijn / haar functie binnen de kerk met persoonsgegevens te maken heeft, is gehouden tot geheimhouding.
Gegevens die we binnen de kerk delen worden alleen aan derden verstrekt als dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te laten verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar De Protestantse Gemeente Barendrecht, Postbus 2048, 2990 DA Barendrecht of kerkelijkbureau@pknbarendrecht.nl waarop zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek zal worden gereageerd.
Klik HIER om onze privacyverklaring te lezen.

 
terug
 
 
 

Inloggen


 
Ons privacybeleid
meer
 
Overige protestantse kerken

Dorpskerk
(Dorpskerkgemeente)


 
Immanuëlkerk

 

 
Vorming en Toerusting

U bent geïnteresseerd, nieuwsgierig en misschien zelfs wel op zoek, een reiziger?
Laat u dan meenemen door diverse gidsen in onze protestantse gemeente en doe mee aan die activiteiten die u interesseren. Van informatief tot entertainment en van educatief tot vormend. Zonder uzelf vast te leggen bent u uitgenodigd om deel te nemen aan een activiteit of mee te praten in één van onze vaste groepen. In tegenstelling tot wat de titel suggereert: u bent altijd welkom!

Klik hier voor het programma van Vorming en toerusting.
 
 
Kerkblad 'KLANKBORD'
Indien u als lid bent ingeschreven in één van de Protestantse wijkgemeentes, dan kunt u zich abonneren op het KLANKBORD.
Lees verder
 
Bijbelleesrooster
Het Nederlands Bijbelgenootschap stelt jaarlijks een bijbelleesrooster beschikbaar; een hulpmiddel bij het dagelijks lezen van de Bijbel.

U kunt hier de dagtekst van het NBG-bijbelleesrooster lezen (uit De Nieuwe Bijbelvertaling).
 
Collectebonnen PGB
Wilt u bij de collectes in de kerk gebruik maken van collectebonnen i.p.v. geld?
Klik hier voor meer informatie.
 
Woord & weg
Woord & Weg is een inspiratiemagazine van de Protestantse Kerk in Nederland. Klik hier om het maandblad te raadplegen.
 
Webmaster
Voor content, info, vragen, opmerkingen: webmaster@pknbarendrecht.nl
 
ANBI
Klik hier voor meer informatie over de ANBI-status.
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.