Protestantse Kerk in Nederland
 
 
CARNISSE HAVEN ACTUEEL CARNISSE HAVEN ACTUEEL

Beste lezer,
Aan deze rubriek worden zo nodig dagelijks onderwerpen toegevoegd en/of aangepast. Hebt u een actueel onderwerp waar de gemeenteleden van Carnisse Haven over geinformeerd moet worden, dan stuurt u een email naar info@pknbarendrecht.nl.


Onthulling glas-in-loodraam uitgesteld tot 13 november

Met lood in onze schoenen laten wij jullie weten dat het maken van het tweede glas-in-loodraam langer duurt dan Glasatelier Hagemeier had verwacht. De feestelijke onthulling hebben we dan ook uitgesteld tot zaterdag 13 november. De aansluitende tentoonstelling ‘Gekleurde Verhalen’ is gratis te bezichtigen van 15 november tot en met zaterdag 28 november in Carnisse Haven. Openingstijden: maandag tot en met donderdag en zaterdag van 13.00 tot 15.00 uur.
Het voordeel van dit uitstel is dat we vijf weken langer de tijd hebben om jullie stukje voor stukje de voortgang te laten zien. Heb je nog geen gift gegeven voor het raam, dan heb je daar nu nog tijd voor… Alle bijdragen zijn welkom op rekening: NL73 RABO 0305 4202 16 t.n.v. PGB, Carnisse Haven, o.v.v. ‘glas-in-lood’.

Nel Vis, Freek Plugge en Petra Teunissen
 
 
. .


 INFORMATIE CARNISSE HAVEN

 Onderstaand vindt u de wijkagenda, nieuws en activiteiten.

 
Wijkagenda CH Wijkagenda CH

Hier vindt u de wijkagenda t/m 30 oktober 2021

lees meer »
 
Tweede glas-in-lood raam in Carnisse Haven: De barmhartige Samaritaan Tweede glas-in-lood raam in Carnisse Haven: De barmhartige SamaritaanEn weer kunnen we een paar stukjes toevoegen. Herkennen kunnen we helaas nog niets, misschien de volgende keer. De oplettende kerkganger heeft natuurlijk al gezien dat het glas inmiddels is geplaatst. Maar een donkerblauw doek ontneemt ons het zicht. De onthulling van het raam vindt plaats op zaterdag 13 november a.s. om 16.00 uur.
Natuurlijk kunt u nog steeds uw gift storten op: NL73 RABO 0305 4202 16 t.n.v. PGB, Carnisse Haven, o.v.v. : glas-in-lood. Dan onthullen we de volgende keer weer een stukje.


Hartelijke groeten, namens de hulpkosters, Nel Vis ( 0180-616645 )

 
 
Nieuwsbrief 24 september 2021 Nieuwsbrief 24 september 2021

Beste gemeenteleden van Carnisse Haven,

De Nieuwsbrief Carnisse Haven staat weer voor u klaar. Na de aangekondigde versoepelingen mogen we als kerk ook weer meer, alle informatie vindt u in deze nieuwsbrief. U kunt deze hier bekijken. De volgende nieuwsbrief verschijnt weer als daar aanleiding voor is.

Bas Nootenboom, voorzitter wijkkerkenraad
Bert de Wit, predikant
 
Er zit muziek in Carnisse Haven. Er zit muziek in Carnisse Haven.
 
   

Op zaterdagmiddag 30 oktober kunt u weer genieten van een mooie uitvoering van het Golden Circle Ensemble o.l.v. John Bakker. Zij geven een concert in Carnisse Haven. Het wordt een concert met zeer mooie Engelse koormuziek. Tijdens dit concert kunt u genieten van de mooie koorklank van het ensemble, een ensemble dat voornamelijk bestaat uit gevorderde studenten van het conservatorium in Den Haag. Om deze mensen goed tot hun recht te laten komen is er ook ruimte voor bijzondere solo’s van de jonge zangers.
Het concert wordt georganiseerd door Cultuur Carnisse Haven i.s.m. het Golden Circle Ensemble

Zaterdag 30 oktober 2021, 15.00-16.00 uur
De toegang is gratis, een vrijwillige bijdrage wordt zeer op prijs gesteld.
 
lees meer »
 
Mededelingen voorafgaand aan de eredienst van 24 oktober 2021 Mededelingen voorafgaand aan de eredienst van 24 oktober 2021


In verband met de coronamaatregelen worden er vanuit Carnisse Haven kerk(omroep)diensten uitgezonden. De mededelingen die voorafgaande aan de dienst worden voorgelezen kunt u hier nalezen. Deze blijven een week op de website staan.   
 

 
Gebed van de week Gebed van de week

 

       Gebed van de week ( 24 oktober 2021)  

lees meer »
 
Oproep vrijwilligers autodienst Oproep vrijwilligers autodienst
De autodienst Carnisse Haven zorgt er voor, dat mensen die niet in staat zijn om zelf naar de kerk te komen de kerkdienst op zondag toch kunnen bezoeken.
Het huidige team van vrijwilligers is dringend op zoek naar versterking! Wij zijn op zoek naar mensen in het bezit van een auto, die 1 x per 6 weken deze taak op zich willen nemen.

Aanmelden kan bij de coördinator voor Carnisse Haven:
Leo Kramp, tel. 0180-615388, e-mail: l.kramp8@upcmail.nl
 
 
 

Inloggen


 
Ons privacybeleid
meer
 
Overige protestantse kerken

Dorpskerk
(Dorpskerkgemeente)


 
Immanuëlkerk

 

 
Vorming en Toerusting

U bent geïnteresseerd, nieuwsgierig en misschien zelfs wel op zoek, een reiziger?
Laat u dan meenemen door diverse gidsen in onze protestantse gemeente en doe mee aan die activiteiten die u interesseren. Van informatief tot entertainment en van educatief tot vormend. Zonder uzelf vast te leggen bent u uitgenodigd om deel te nemen aan een activiteit of mee te praten in één van onze vaste groepen. In tegenstelling tot wat de titel suggereert: u bent altijd welkom!

Door de ‘coronacrisis’ is het V&T programma voor 2020 beperkt.
Klik hier voor het programma van Vorming en toerusting.
 
 
Kerkblad 'KLANKBORD'
Indien u als lid bent ingeschreven in één van de Protestantse wijkgemeentes, dan kunt u zich abonneren op het KLANKBORD.
Lees verder
 
Bijbelleesrooster
Het Nederlands Bijbelgenootschap stelt jaarlijks een bijbelleesrooster beschikbaar; een hulpmiddel bij het dagelijks lezen van de Bijbel.

U kunt hier de dagtekst van het NBG-bijbelleesrooster lezen (uit De Nieuwe Bijbelvertaling).
 
Collectebonnen PGB
Wilt u bij de collectes in de kerk gebruik maken van collectebonnen i.p.v. geld?
Klik hier voor meer informatie.
 
Woord & weg
Woord & Weg is een inspiratiemagazine van de Protestantse Kerk in Nederland. Klik hier om het maandblad te raadplegen.
 
Webmaster
Voor content, info, vragen, opmerkingen: webmaster@pknbarendrecht.nl
 
ANBI
Klik hier voor meer informatie over de ANBI-status.
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.