Protestantse Kerk in Nederland
 
 
. .


 INFORMATIE CARNISSE HAVEN

 Onderstaand vindt u de wijkagenda, nieuws en activiteiten.

 
CARNISSE HAVEN ACTUEEL CARNISSE HAVEN ACTUEEL

Beste lezer,
Aan deze rubriek worden zo nodig dagelijks onderwerpen toegevoegd en/of aangepast. Hebt u een actueel onderwerp waar de gemeenteleden van Carnisse Haven over geinformeerd moet worden, dan stuurt u een email naar info@pknbarendrecht.nl.


 
 
Liturgische bloemschikking 25 september 2022 Liturgische bloemschikking 25 september 2022Gemeentezondag 25 september 2022
 
Weer aan tafel! Het jaarthema van Carnisse Haven is zichtbaar gemaakt in de schikking van deze gemeentezondag. We starten het seizoen met een feestelijke gedekte tafel vol kostelijk voedsel en vrolijke bloemen. Het gebloemde servies is een erfstuk, als teken van verbondenheid met alle generaties in onze gemeente met wie de maaltijd mogen delen. De tafel staat ook symbool voor het weer vrijuit samen kunnen zijn na twee jaren van beperkingen. Samen eten is immers fundamenteel voor een echte ontmoeting en in veel Bijbelverhalen zat Jezus met anderen aan tafel. Gesterkt door de maaltijd en het samenzijn kunnen we vol energie het nieuwe seizoen met elkaar ingaan.      
 
 
Nieuwsbrief 26 augustus 2022 Nieuwsbrief 26 augustus 2022
Beste gemeenteleden van Carnisse Haven,

In deze nieuwsbrief leest u alles over de nieuwe Carnisse Haven app, die u kunt installeren op uw mobiele telefoon en tablet (iPad). U kunt de nieuwsbrief hier bekijken.

We hopen dat velen van u de app zullen gaan gebruiken. Na de kerkdienst van a.s. zondag (28 augustus 2022) zijn jongere en oudere gemeenteleden graag bereid om u een handje te helpen met de installatie en om uw vragen te beantwoorden. Wilt u hiervan gebruik maken, neem dan uw mobiele telefoon mee naar de kerk!
De gebruikshandleiding voor de app kunt u hier lezen.

Met vriendelijke groet,

Bas Nootenboom, voorzitter wijkkerkenraad
Anne-Mieke van Oost-Reiber, kerkelijk werker
Gert den Hartogh, ambulant predikant
 
Samenvatting Beleidsplan 2021-2026 Samenvatting Beleidsplan 2021-2026
De samenvatting van het beleidsplan kunt u hier lezen.
Het hele beleidsplan leest u hier en ook onder de rubriek beleidsplan Carnisse Haven.
 
Mededelingen voorafgaand aan de eredienst van 25 september 2022 Mededelingen voorafgaand aan de eredienst van 25 september 2022

Vanuit Carnisse Haven worden kerk(omroep)diensten uitgezonden. De mededelingen die voorafgaande aan de dienst worden voorgelezen kunt u hier nalezen. Deze blijven een week op de website staan.   
 

 
Gebed van de week Gebed van de week

 

       Gebed van de week (25 september 2022 )  

lees meer »
 
Oproep vrijwilligers autodienst Oproep vrijwilligers autodienst
De autodienst Carnisse Haven zorgt er voor, dat mensen die niet in staat zijn om zelf naar de kerk te komen de kerkdienst op zondag toch kunnen bezoeken.
Het huidige team van vrijwilligers is dringend op zoek naar versterking! Wij zijn op zoek naar mensen in het bezit van een auto, die 1 x per 6 weken deze taak op zich willen nemen.

Aanmelden kan bij de coördinator voor Carnisse Haven:
Leo Kramp, tel. 0180-615388, e-mail: l.kramp8@upcmail.nl
 
 
 

Inloggen


 
Ons privacybeleid
meer
 
Overige protestantse kerken

Dorpskerk
(Dorpskerkgemeente)


 
Immanuëlkerk

 

 
Vorming en Toerusting

U bent geïnteresseerd, nieuwsgierig en misschien zelfs wel op zoek, een reiziger?
Laat u dan meenemen door diverse gidsen in onze protestantse gemeente en doe mee aan die activiteiten die u interesseren. Van informatief tot entertainment en van educatief tot vormend. Zonder uzelf vast te leggen bent u uitgenodigd om deel te nemen aan een activiteit of mee te praten in één van onze vaste groepen. In tegenstelling tot wat de titel suggereert: u bent altijd welkom!

Klik hier voor het programma van Vorming en toerusting.
 
 
Kerkblad 'KLANKBORD'
Indien u als lid bent ingeschreven in één van de Protestantse wijkgemeentes, dan kunt u zich abonneren op het KLANKBORD.
Lees verder
 
Bijbelleesrooster
Het Nederlands Bijbelgenootschap stelt jaarlijks een bijbelleesrooster beschikbaar; een hulpmiddel bij het dagelijks lezen van de Bijbel.

U kunt hier de dagtekst van het NBG-bijbelleesrooster lezen (uit De Nieuwe Bijbelvertaling).
 
Collectebonnen PGB
Wilt u bij de collectes in de kerk gebruik maken van collectebonnen i.p.v. geld?
Klik hier voor meer informatie.
 
Woord & weg
Woord & Weg is een inspiratiemagazine van de Protestantse Kerk in Nederland. Klik hier om het maandblad te raadplegen.
 
Webmaster
Voor content, info, vragen, opmerkingen: webmaster@pknbarendrecht.nl
 
ANBI
Klik hier voor meer informatie over de ANBI-status.
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.