Protestantse Kerk in Nederland
 
 
Van de dominee...

Van de dominee...

Kerkdiensten
De tweede zondag van de veertigdagentijd is op 17 maart. De diaconie heeft aan ds. Dick Couvée van de Pauluskerk in Rotterdam gevraagd om op deze zondag voor te gaan en gelijk ook iets te vertellen over het werk van de Pauluskerk. Dit jaar zijn namelijk de Avondmaalscollecten voor de Pauluskerk bestemd.
Op de derde zondag van de veertigdagentijd, 24 maart, ga ik voor in de Dorpskerk.

Kringen (1) “iBelieve” gespreksgroep
Op woensdag 20 maart komt de iBL gespreksgroep weer bij elkaar. We praten met elkaar verder over het project ‘Ik zie je! Oog voor God en mensen’.

Kringen (2) 7+1 Gespreksgroep
Op dinsdag 26 maart hebben we weer een bijeenkomst van de 7+1 gespreksgroep.

Bijeenkomsten nieuwe fase project ‘Ik zie je! Oog voor God en mensen’
De afgelopen perioden hebben gemeenteleden in verschillende samenstellingen mooie en interessante gesprekken gehad over het thema ‘Ik zie je! Oog voor God en mensen’. Goede ervaringen werden met elkaar gedeeld waarvan we als gemeente wat kunnen leren. Deze gesprekken hebben meer dan honderdvijftig (!) factoren opgeleverd die ons als gemeente in de toekomst kunnen helpen bij het samen gemeentezijn. Voorbeelden zijn: ‘Meer bekendheid geven aan activiteiten’, ‘gezien worden door de kinderoppas’, ‘als kerk niet bang zijn voor kritiek’, ‘gelijkgestemden met elkaar in contact brengen’, ‘vernieuwende predikant die eens iets anders wil’, en dus nog zo’n honderdvijftig meer.
Nu is het tijd om te gaan kijken welke factoren het meest belangrijk zijn voor onze gemeente en hoe we daar verder mee aan de slag kunnen. Daarom nodigen we iedereen graag uit voor een tweede ronde met gesprekken.
De data zijn:
• Maandag 25 maart, 20.00 uur
• Dinsdag 2 april, 20.00 uur.
• Zondag 7 april (na de kerkdienst).
• Donderdag 11 april (voor ouders met kinderen en tieners).
Ook dit beloven weer inspirerende gesprekken te worden! Ook als u in de eerste rond niet heeft meegedaan, kunt u makkelijk meedoen want de avonden staan op zichzelf. Er zal ook nog een krant worden gemaakt met informatie over het project.

terug
 
 
 

Inloggen


 
Overige protestantse kerken

Dorpskerk
(Dorpskerkgemeente)


 

  Immanuëlkerk

 
ANBI

Klik hier voor meer informatie over de ANBI-status.
 
Ons privacybeleid
meer
 
Bijbelleesrooster
Het Nederlands Bijbelgenootschap stelt jaarlijks een bijbelleesrooster beschikbaar; een hulpmiddel bij het dagelijks lezen van de Bijbel.

U kunt hier de dagtekst van het NBG-bijbelleesrooster lezen (uit De Nieuwe Bijbelvertaling).
 
Kerkblad 'KLANKBORD'
Indien u als lid bent ingeschreven in één van de Protestantse wijkgemeentes, dan kunt u zich abonneren op het KLANKBORD.Lees verder
 
Collectebonnen PGB
Wilt u bij de collectes in de kerk gebruik maken van collectebonnen i.p.v. met geld?
Klik hier voor meer informatie.

 
 
Woord & weg

Woord & Weg is een inspiratiemagazine van de Protestantse Kerk in Nederland.

Klik hier om het maandblad te raadplegen.
 
Vorming en Toerusting

U bent geïnteresseerd, nieuwsgierig en misschien zelfs wel op zoek, een reiziger?
Laat u dan meenemen door diverse gidsen in onze protestantse gemeente en doe mee aan die activiteiten die u interesseren. Van informatief tot entertainment en van educatief tot vormend. Zonder uzelf vast te leggen bent u uitgenodigd om deel te nemen aan een activiteit of mee te praten in één van onze vaste groepen. In tegenstelling tot wat de titel suggereert: u bent altijd welkom!
Klik hier voor het programma van Vorming en toerusting.
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.