Protestantse Kerk in Nederland
 
 
Van de dominee...

Van de dominee...
Kerkdiensten
Op 14 juli ga ik voor in mijn vorige gemeente Grijpskerke (Zeeland).
Door een ruiling met de wijkgemeente Carnisse Haven (waarvoor hartelijk dank!) is het mogelijk dat ik op zondag 21 juli in de Gereformeerde Kerk van Strijen een doopdienst mag doen. De ouders woonden tot voor kort in Barendrecht.


Op zondag 28 juli is de tweede kerkdienst in het kader van ‘Vieren met z’n drieën’. We maken deze zomer met elkaar verschillende stedentrips. Ik had gedacht om met elkaar Nazareth te bezoeken deze ochtend. We zijn snel uitgekeken want het is een stadje van niks (‘Kan er uit Nazareth iets goeds komen?’) Of…?

Niet alles ligt stil
Je zou denken dat het kerkenwerk wat stil komt te liggen in de julimaand maar voorlopig wordt er nog druk overlegd: Zowel over de Startzondag 2019, de Top2000 dienst en het Waarderende Gemeente-opbouwproject ‘Ik zie je’ hebben we nog  vergaderingen gepland in deze periode. Boeiend want we bouwen samen aan een levende gemeente, ook in de zomer.

Startdienst 2019: een goed verhaal!
Het is nog ver weg maar de voorbereidingen voor de startdienst op 8 september zijn al in volle hevigheid bezig. We volgen in deze oecumenische dienst, die samen met de Augustinusparochie wordt georganiseerd het landelijke thema van de PKN: Een goed verhaal! We willen verhalen van hoop met elkaar verbinden waaronder ook de verhalen van statushouders in ons midden. Het kinderkoor “Amazing Kids & Teens” komt zingen en Sander van der Kaaij bespeelt het orgel. Meer informatie volgt!
terug
 
 
 

Inloggen


 
Overige protestantse kerken

Dorpskerk
(Dorpskerkgemeente)


 

  Immanuëlkerk

 
ANBI

Klik hier voor meer informatie over de ANBI-status.
 
Ons privacybeleid
meer
 
Bijbelleesrooster
Het Nederlands Bijbelgenootschap stelt jaarlijks een bijbelleesrooster beschikbaar; een hulpmiddel bij het dagelijks lezen van de Bijbel.

U kunt hier de dagtekst van het NBG-bijbelleesrooster lezen (uit De Nieuwe Bijbelvertaling).
 
Kerkblad 'KLANKBORD'
Indien u als lid bent ingeschreven in één van de Protestantse wijkgemeentes, dan kunt u zich abonneren op het KLANKBORD.Lees verder
 
Collectebonnen PGB
Wilt u bij de collectes in de kerk gebruik maken van collectebonnen i.p.v. met geld?
Klik hier voor meer informatie.

 
 
Woord & weg

Woord & Weg is een inspiratiemagazine van de Protestantse Kerk in Nederland.

Klik hier om het maandblad te raadplegen.
 
Vorming en Toerusting

U bent geïnteresseerd, nieuwsgierig en misschien zelfs wel op zoek, een reiziger?
Laat u dan meenemen door diverse gidsen in onze protestantse gemeente en doe mee aan die activiteiten die u interesseren. Van informatief tot entertainment en van educatief tot vormend. Zonder uzelf vast te leggen bent u uitgenodigd om deel te nemen aan een activiteit of mee te praten in één van onze vaste groepen. In tegenstelling tot wat de titel suggereert: u bent altijd welkom!
Klik hier voor het programma van Vorming en toerusting.
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.