Protestantse Kerk in Nederland
 
 
Van de dominee...

Van de dominee...

Kerkdiensten (1) Avondmaalsviering
Op zondag 26 januari vieren we met elkaar in de Bethelkerk het avondmaal. We lezen Mattheüs 4: 12-22 over het begin van Jezus’ verkondiging en het roepen van de eerste discipelen.

Kerkdiensten (2) Dorpskerk
Op zondag 2 februari ben ik in de Dorpskerk en lezen we verder in Mattheüs, namelijk de zaligsprekingen (Mattheüs 5: 1-13).

Kerkdiensten (3) ICAD
En alvast vooruitkijkend: op zondag 9 februari: ICAD dienst met als thema Het kleine is belangrijk!’. Een klein beetje zout bij het eten kan het verschil al maken! We lezen over hoe wij het zout der aarde mogen zijn in Mattheüs 5: 13-16. En we verwelkomen deze ochtend gasten uit de hele omgeving van Barendrecht en Rotterdam. Allemaal van harte welkom!

Kringen: Pastorale leeskring
Op 5 februari zien we elkaar weer met de Pastorale Leeskring ‘Verdriet is een werkwoord’. We zijn al weer aan het einde van de bijeenkomsten gekomen; wat is de tijd hard gegaan!

Spreekuur tijdens Bethelkerk Open
Op vrijdagmorgen ben ik van 9.30 uur - 10.30 aanwezig bij het koffiedrinken in de Bethelkerk. U kunt mij spreken of eventueel een afspraak maken om op een ander moment wat langer met elkaar door te praten.
 
Hartelijke groet, ds Henk-Jan Ketelaar
terug
 
 
 

Inloggen


 
Overige protestantse kerken

Dorpskerk
(Dorpskerkgemeente)


 
Immanuëlkerk

 

 
Vorming en Toerusting

U bent geïnteresseerd, nieuwsgierig en misschien zelfs wel op zoek, een reiziger?
Laat u dan meenemen door diverse gidsen in onze protestantse gemeente en doe mee aan die activiteiten die u interesseren. Van informatief tot entertainment en van educatief tot vormend. Zonder uzelf vast te leggen bent u uitgenodigd om deel te nemen aan een activiteit of mee te praten in één van onze vaste groepen. In tegenstelling tot wat de titel suggereert: u bent altijd welkom!
Klik hier voor het programma van Vorming en toerusting.
 
Bijbelleesrooster
Het Nederlands Bijbelgenootschap stelt jaarlijks een bijbelleesrooster beschikbaar; een hulpmiddel bij het dagelijks lezen van de Bijbel.

U kunt hier de dagtekst van het NBG-bijbelleesrooster lezen (uit De Nieuwe Bijbelvertaling).
 
Kerkblad 'KLANKBORD'
Indien u als lid bent ingeschreven in één van de Protestantse wijkgemeentes, dan kunt u zich abonneren op het KLANKBORD.Lees verder
 
Collectebonnen PGB
Wilt u bij de collectes in de kerk gebruik maken van collectebonnen i.p.v. geld?
Klik hier voor meer informatie.
 
Woord & weg
Woord & Weg is een inspiratiemagazine van de Protestantse Kerk in Nederland. Klik hier om het maandblad te raadplegen.
 
ANBI
Klik hier voor meer informatie over de ANBI-status.
 
Ons privacybeleid
meer
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.