Protestantse Kerk in Nederland
 
 
Gezamenlijke Startzondag in de Bethelkerk Gezamenlijke Startzondag in de Bethelkerk

Op zondag 11 september vieren de Augustinusparochie, de Bethelkerk, Carnisse Haven en de Dorpskerk gezamenlijk de startzondag. Voorgangers zijn ds. Franc de Ronde en drs. Maarten van Boekel. Het thema van de dienst is ‘Aan tafel’.  Voor de uitleg bij het thema wordt het bijbelverhaal over de Emmaüsgangers gebruikt. Kindernevendiensten werken mee aan deze startzondag.
Muzikale medewerking wordt verleend door het Community Gospel Choir uit Rotterdam en omstreken. Het koor staat onder leiding van Hetty Brand-Boswijk. Pianist is Dirk Jan Versendaal.
De opbrengst van de collecte gaat naar een noodhulp project van Kerk in Aktie, ter bestrijding van de ergste honger sinds 40 jaar in Oost Afrika.
De deuren van de Bethelkerk gaan om 10.00 uur open. De dienst begint om 10.30 uur. Voorafgaand aan de dienst zingt het koor een aantal liederen.
Tijdens de startzondag is kinderoppas aanwezig.
Na afloop van de dienst is er gelegenheid om koffie, thee of limonade te drinken. Daarbij wordt zelfgemaakt gebak van gemeenteleden uit alle vier de kerken geserveerd.
Op zondag 11 september wordt geen dienst gehouden in de Augustinusparochie, Carnisse Haven en de Dorpskerk.
 
terug
 
 
 

Inloggen


 
Kalender
 
Ons privacybeleid
meer
 
Overige protestantse kerken

Dorpskerk
(Dorpskerkgemeente)


 
Immanuëlkerk

 

 
Vorming en Toerusting

U bent geïnteresseerd, nieuwsgierig en misschien zelfs wel op zoek, een reiziger?
Laat u dan meenemen door diverse gidsen in onze protestantse gemeente en doe mee aan die activiteiten die u interesseren. Van informatief tot entertainment en van educatief tot vormend. Zonder uzelf vast te leggen bent u uitgenodigd om deel te nemen aan een activiteit of mee te praten in één van onze vaste groepen. In tegenstelling tot wat de titel suggereert: u bent altijd welkom!

Klik hier voor het programma van Vorming en toerusting.
 
 
Kerkblad 'KLANKBORD'
Indien u als lid bent ingeschreven in één van de Protestantse wijkgemeentes, dan kunt u zich abonneren op het KLANKBORD.
Lees verder
 
Bijbelleesrooster
Het Nederlands Bijbelgenootschap stelt jaarlijks een bijbelleesrooster beschikbaar; een hulpmiddel bij het dagelijks lezen van de Bijbel.

U kunt hier de dagtekst van het NBG-bijbelleesrooster lezen (uit De Nieuwe Bijbelvertaling).
 
Collectebonnen PGB
Wilt u bij de collectes in de kerk gebruik maken van collectebonnen i.p.v. geld?
Klik hier voor meer informatie.
 
Woord & weg
Woord & Weg is een inspiratiemagazine van de Protestantse Kerk in Nederland. Klik hier om het maandblad te raadplegen.
 
Webmaster
Voor content, info, vragen, opmerkingen: webmaster@pknbarendrecht.nl
 
ANBI
Klik hier voor meer informatie over de ANBI-status.
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.