Protestantse Kerk in Nederland
 
 
Gezamenlijke Startzondag in de Bethelkerk Gezamenlijke Startzondag in de Bethelkerk

Op zondag 8 september wordt de gezamenlijke Startzondag van de Augustinusparochie, Bethelkerk, Carnisse Haven en de Dorpskerk gehouden. De gezamenlijke startzondag wordt een oecumenische dienst waarin pater Frans Wijnen en ds. Jan Steyn voorgaan.
Het thema is: ‘Als nieuw! Leven in het licht van Gods koninkrijk’. Centraal bij dit jaarthema staat de gelijkenis: “De werkers in de wijngaard.”
Muzikale medewerking wordt verleend door het koor Hemelsbreed uit Rotterdam o.l.v. Willem Blonk. Het repertoire van Hemelsbreed omvat lichte muziek, musical, klassieke werken en kerkmuziek uit allerlei tradities zoals Het Liedboek, Oosterhuis, Taizé en Iona.
De werkgroepen Liturgisch bloemschikken werken samen aan de schikking van de startzondag.
De collecte is voor het project DRC (Dutch Reformed Church) Stellastraat in Zuid-Afrika. De opbrengst van de collecte wordt besteed aan het verbeteren van de keukenapparatuur van hun gaarkeuken in het arme deel van West Pretoria. In de gaarkeuken wordt dagelijks eten bereid voor een groot aantal mensen.
Na afloop van de dienst is het mogelijk om onder het genot van een kopje koffie of thee elkaar te ontmoeten. De dienst begint om 10:30 uur en wordt in de Bethelkerk gehouden.
 
terug
 
 
 

Inloggen


 
Ons privacybeleid
meer
 
Overige protestantse kerken

Dorpskerk 
Immanuëlkerk

 

 
Vorming en Toerusting

U bent geïnteresseerd, nieuwsgierig en misschien zelfs wel op zoek, een reiziger?
Laat u dan meenemen door diverse gidsen in onze protestantse gemeente en doe mee aan die activiteiten die u interesseren. Van informatief tot entertainment en van educatief tot vormend. Zonder uzelf vast te leggen bent u uitgenodigd om deel te nemen aan een activiteit of mee te praten in één van onze vaste groepen. In tegenstelling tot wat de titel suggereert: u bent altijd welkom!

Klik hier voor het programma van Vorming en toerusting.
 
 
Kerkblad 'KLANKBORD'
Indien u als lid bent ingeschreven in één van de Protestantse wijkgemeentes, dan kunt u zich abonneren op het KLANKBORD.
Lees verder
 
Bijbelleesrooster
Het Nederlands Bijbelgenootschap stelt jaarlijks een bijbelleesrooster beschikbaar; een hulpmiddel bij het dagelijks lezen van de Bijbel.

U kunt hier de dagtekst van het NBG-bijbelleesrooster lezen (uit De Nieuwe Bijbelvertaling).
 
Collectebonnen PGB
Wilt u bij de collectes in de kerk gebruik maken van collectebonnen i.p.v. geld?
Klik hier voor meer informatie.
 
#protestant
Het magazine #protestant verschijnt vier keer per jaar. Dit gratis blad is bedoeld voor álle ambtsdragers en vrijwilligers. Klik hier om een abonnement aan te vragen.
 
Veilige kerk
Het protocol vertrou-wenspersonen Protes- tantse gemeente Barendrecht kunt u lezen via deze link
 
ANBI
Klik hier voor meer informatie over de ANBI-status.
 
Webmaster
Voor content, info, vragen, opmerkingen: webmaster@pknbarendrecht.nl
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.