Protestantse Kerk in Nederland
 
 
Protestantse Contactgroep Barendrecht-centrum. (P.C.B.-centrum) Protestantse Contactgroep Barendrecht-centrum. (P.C.B.-centrum)

Het doel van de contactgroep is het bevorderen en onderhouden van contacten met en tussen gemeenteleden van de Protestantse Gemeente Barendrecht-centrum.  
In het voorjaar van 2021 is de Zusterdienst, na een bestaan van 55 jaar, overgegaan in de P.C.B.-centrum. 
Ook de voorheen H.V.D. is inmiddels opgegaan in deze contactgroep. 
Bij de Bethelkerk en voorheen Triomfatorkerk hebben alle gemeenteleden al jaren een aanspreekpunt. Deze persoon leeft mee bij lief en leed. Bezoekt: gemeenteleden van 80 jaar en ouder i.o. met betrokkenen, bij vestiging/verhuizing in de gemeente, geboorte, ziekte en overlijden.  
Om ook voor de Dorpskerk alle gemeenteleden van een contactpersoon te voorzien, zijn veel gemeenteleden benaderd. Wij zijn dankbaar dat veel  vrijwilligers met ons meewerken en bereid zijn om ook aanspreekpunt te willen zijn. Er is nog een aantal vacante adressen waar we nog contactpersonen voor zoeken. U kunt met mij contact opnemen als u ook mee wil helpen.
Met vriendelijke groet namens het bestuur,
Mieke van Dongen
Tel. 06-22028533
E-mail: miekevandongen@igraphix.nl
terug
 
 
 

Inloggen


 
Ons privacybeleid
meer
 
Overige protestantse kerken

Dorpskerk 
Immanuëlkerk

 

 
Vorming en Toerusting

U bent geïnteresseerd, nieuwsgierig en misschien zelfs wel op zoek, een reiziger?
Laat u dan meenemen door diverse gidsen in onze protestantse gemeente en doe mee aan die activiteiten die u interesseren. Van informatief tot entertainment en van educatief tot vormend. Zonder uzelf vast te leggen bent u uitgenodigd om deel te nemen aan een activiteit of mee te praten in één van onze vaste groepen. In tegenstelling tot wat de titel suggereert: u bent altijd welkom!

Klik hier voor het programma van Vorming en toerusting.
 
 
Kerkblad 'KLANKBORD'
Indien u als lid bent ingeschreven in één van de Protestantse wijkgemeentes, dan kunt u zich abonneren op het KLANKBORD.
Lees verder
 
Bijbelleesrooster
Het Nederlands Bijbelgenootschap stelt jaarlijks een bijbelleesrooster beschikbaar; een hulpmiddel bij het dagelijks lezen van de Bijbel.

U kunt hier de dagtekst van het NBG-bijbelleesrooster lezen (uit De Nieuwe Bijbelvertaling).
 
Collectebonnen PGB
Wilt u bij de collectes in de kerk gebruik maken van collectebonnen i.p.v. geld?
Klik hier voor meer informatie.
 
#protestant
Het magazine #protestant verschijnt vier keer per jaar. Dit gratis blad is bedoeld voor álle ambtsdragers en vrijwilligers. Klik hier om een abonnement aan te vragen.
 
Veilige kerk
Het protocol vertrou-wenspersonen Protes- tantse gemeente Barendrecht kunt u lezen via deze link
 
ANBI
Klik hier voor meer informatie over de ANBI-status.
 
Webmaster
Voor content, info, vragen, opmerkingen: webmaster@pknbarendrecht.nl
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.