Protestantse Kerk in Nederland
 
 
Klankbord Klankbord

Klankbord abonnementen
Op grond van uw doorlopende machtiging vindt op 25 mei de jaarlijkse incasso plaats (€ 20,00) voor Klankbord. Abonnees die ons hiervoor nog niet hebben gemachtigd, worden dringend verzocht tijdig (graag vóór 1 maart) een machtigingsformulier aan te vragen. Wilt u ons niet machtigen, wilt u dan zelf voor 15 maart a.s. € 20,00 overschrijven op rekening NL40 INGB 0002 2521 25 t.g.v. kerkblad Klankbord Protestantse Gemeente Barendrecht.

Een flink aantal abonnees zonder incassomachtiging heeft echter (nog) niet gereageerd (formulieraanvraag of betaling). Bij het abonnement hoort in principe betaling via incasso. Graag uw aandacht hiervoor en alvast bedankt voor uw medewerking! Aanvragen van het machtigingsformulier en verzoeken om nadere informatie over de betaling zijn welkom bij Aad Boers (bijdragen@pknbarendrecht.nl ; 010-5913849).
 
terug
 
 
 

Inloggen


 
Ons privacybeleid
meer
 
Overige protestantse kerken

Dorpskerk
(Dorpskerkgemeente)


 
Immanuëlkerk

 

 
Vorming en Toerusting

U bent geïnteresseerd, nieuwsgierig en misschien zelfs wel op zoek, een reiziger?
Laat u dan meenemen door diverse gidsen in onze protestantse gemeente en doe mee aan die activiteiten die u interesseren. Van informatief tot entertainment en van educatief tot vormend. Zonder uzelf vast te leggen bent u uitgenodigd om deel te nemen aan een activiteit of mee te praten in één van onze vaste groepen. In tegenstelling tot wat de titel suggereert: u bent altijd welkom!

Klik hier voor het programma van Vorming en toerusting.
 
 
Kerkblad 'KLANKBORD'
Indien u als lid bent ingeschreven in één van de Protestantse wijkgemeentes, dan kunt u zich abonneren op het KLANKBORD.
Lees verder
 
Bijbelleesrooster
Het Nederlands Bijbelgenootschap stelt jaarlijks een bijbelleesrooster beschikbaar; een hulpmiddel bij het dagelijks lezen van de Bijbel.

U kunt hier de dagtekst van het NBG-bijbelleesrooster lezen (uit De Nieuwe Bijbelvertaling).
 
Collectebonnen PGB
Wilt u bij de collectes in de kerk gebruik maken van collectebonnen i.p.v. geld?
Klik hier voor meer informatie.
 
Woord & weg
Woord & Weg is een inspiratiemagazine van de Protestantse Kerk in Nederland. Klik hier om het maandblad te raadplegen.
 
Webmaster
Voor content, info, vragen, opmerkingen: webmaster@pknbarendrecht.nl
 
ANBI
Klik hier voor meer informatie over de ANBI-status.
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.