Protestantse Kerk in Nederland
 
 
Klankbord abonnementen Klankbord abonnementen

Daarmee is ons zeer gewaarde Klankbord nog niet kostendekkend geworden. Op de wat langere termijn zal er goed moeten worden nagedacht over een wat andere wijze van communiceren binnen de PGB. Er wordt nu al veel gebruik gemaakt van middelen zoals de wijkbrieven, app’s en de site. Tegelijkertijd zal dat de functie van Klankbord niet helemaal kunnen vervangen.
Op grond van de doorlopende machtiging vindt op 25 mei voor het grootste deel van de abonnees weer de jaarlijkse incasso plaats (€ 20,00).
De abonnees die ons hiervoor nog niet hebben gemachtigd, worden dringend verzocht tijdig (uiterlijk 15 april a.s.) een machtigingsformulier aan te vragen. 
Wilt u ons niet machtigen, wilt u dan voor 15 april a.s. € 20,00 overschrijven op rekening NL40INGB0002252125   t.g.v.  kerkblad Klankbord Protestantse Gemeente Barendrecht. Alvast bedankt voor uw medewerking!
Eventuele nadere informatie over de betaling is welkom bij Aad Boers (tel: 010 5913849, mail bijdragen@pknbarendrecht.nl )
 
terug
 
 
 

Inloggen


 
Kalender
 
Ons privacybeleid
meer
 
Overige protestantse kerken

Dorpskerk
(Dorpskerkgemeente)


 
Immanuëlkerk

 

 
Vorming en Toerusting

U bent geïnteresseerd, nieuwsgierig en misschien zelfs wel op zoek, een reiziger?
Laat u dan meenemen door diverse gidsen in onze protestantse gemeente en doe mee aan die activiteiten die u interesseren. Van informatief tot entertainment en van educatief tot vormend. Zonder uzelf vast te leggen bent u uitgenodigd om deel te nemen aan een activiteit of mee te praten in één van onze vaste groepen. In tegenstelling tot wat de titel suggereert: u bent altijd welkom!

Klik hier voor het programma van Vorming en toerusting.
 
 
Kerkblad 'KLANKBORD'
Indien u als lid bent ingeschreven in één van de Protestantse wijkgemeentes, dan kunt u zich abonneren op het KLANKBORD.
Lees verder
 
Bijbelleesrooster
Het Nederlands Bijbelgenootschap stelt jaarlijks een bijbelleesrooster beschikbaar; een hulpmiddel bij het dagelijks lezen van de Bijbel.

U kunt hier de dagtekst van het NBG-bijbelleesrooster lezen (uit De Nieuwe Bijbelvertaling).
 
Collectebonnen PGB
Wilt u bij de collectes in de kerk gebruik maken van collectebonnen i.p.v. geld?
Klik hier voor meer informatie.
 
Woord & weg
Woord & Weg is een inspiratiemagazine van de Protestantse Kerk in Nederland. Klik hier om het maandblad te raadplegen.
 
Webmaster
Voor content, info, vragen, opmerkingen: webmaster@pknbarendrecht.nl
 
ANBI
Klik hier voor meer informatie over de ANBI-status.
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.