Protestantse Kerk in Nederland
 
 
Actie kerkbalans Actie kerkbalans

De actie kerkbalans oor 2023 is zo goed als afgerond, met een totaal bedrag aan concrete toezeggingen van € 512.000. Een aantal mensen heeft nog geen toezegging gedaan. Wij gaan er van uit dat deze leden in de loop van het jaar toch hun financiële bijdrage zullen leveren, waarmee de verwachte opbrengst dan zal toenemen tot € 525.000. De opbrengst Vaste Vrijwillige Bijdragen was in 2022 €  535.000.  De daling is goed verklaarbaar, er zijn mensen vertrokken uit de gemeente en een aantal mensen is ons het afgelopen jaar ook ontvallen. Maar eigenlijk hopen we dat we ook in 2023 weer in de buurt van het bedrag van 2022 zullen komen.
We zijn als College van Kerkrentmeester blij met en dankbaar voor het resultaat van de actie Kerkbalans. Een actie waarvoor veel inspanningen zijn verricht, en daarvoor willen we ook onze dank uitspreken.
College van kerkrentmeesters
 
terug
 
 
 

Inloggen


 
Kalender
 
Ons privacybeleid
meer
 
Overige protestantse kerken

Dorpskerk
(Dorpskerkgemeente)


 
Immanuëlkerk

 

 
Vorming en Toerusting

U bent geïnteresseerd, nieuwsgierig en misschien zelfs wel op zoek, een reiziger?
Laat u dan meenemen door diverse gidsen in onze protestantse gemeente en doe mee aan die activiteiten die u interesseren. Van informatief tot entertainment en van educatief tot vormend. Zonder uzelf vast te leggen bent u uitgenodigd om deel te nemen aan een activiteit of mee te praten in één van onze vaste groepen. In tegenstelling tot wat de titel suggereert: u bent altijd welkom!

Klik hier voor het programma van Vorming en toerusting.
 
 
Kerkblad 'KLANKBORD'
Indien u als lid bent ingeschreven in één van de Protestantse wijkgemeentes, dan kunt u zich abonneren op het KLANKBORD.
Lees verder
 
Bijbelleesrooster
Het Nederlands Bijbelgenootschap stelt jaarlijks een bijbelleesrooster beschikbaar; een hulpmiddel bij het dagelijks lezen van de Bijbel.

U kunt hier de dagtekst van het NBG-bijbelleesrooster lezen (uit De Nieuwe Bijbelvertaling).
 
Collectebonnen PGB
Wilt u bij de collectes in de kerk gebruik maken van collectebonnen i.p.v. geld?
Klik hier voor meer informatie.
 
Woord & weg
Woord & Weg is een inspiratiemagazine van de Protestantse Kerk in Nederland. Klik hier om het maandblad te raadplegen.
 
Webmaster
Voor content, info, vragen, opmerkingen: webmaster@pknbarendrecht.nl
 
ANBI
Klik hier voor meer informatie over de ANBI-status.
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.