Protestantse Kerk in Nederland
 
 
Jeugdwerk Jeugdwerk

Publiciteitsteam / 'De Achterkrant'
Het publiciteitsteam verzorgt de gehele publiciteit binnen het jeugdwerk, zoals 'De Achterkrant', de website en stukjes naar bijvoorbeeld de lokale kranten.
Heb je interesse op het journalistieke vlak aan de slag te gaan binnen het jeugdwerk, neem dan contact op met:
redactie@pjbarendrecht.nl

Jeugddienstcommissie
De jeugddienstcommissie houdt zich bezig met het voorbereiden van diensten voor en door jongeren.
Met elkaar zoeken wij naar vormen van viering en ontmoeting waar wij elkaar als jeugd en jongeren van deze gemeente kunnen inspireren door het Woord van God. Een aantal diensten tijdens de zondagmorgen en zondagmiddag zal worden georganiseerd. Ook de kerstnacht-jeugddienst zal dit jaar niet ontbreken. Gemeenteleden die een keer willen meehelpen met het organiseren van deze diensten of een idee, een koor of een band voor een jeugddienst hebben, kunnen contact opnemen met redactie@pjbarendrecht.nl

Jeugd- en jongerenpastoraat
Jeugd- en jongerenwerk is niet alleen leuke dingen doen, maar zeker ook elkaar ontmoeten in verschillende groepen en clubs, praten over geloof, over God, school, samenleving, je eigen keuzes.
Ook wil het Jeugdwerk accent leggen op het naar elkaar luisteren op individueel, persoonlijk niveau. Daarom is het jeugdpastoraat in het leven geroepen. Mensen uit de gemeente willen graag met jou (leeftijd van 12 tot 18 jaar) in gesprek en hebben een luisterend oor voor wat je bezighoudt, waar je blij mee bent, waar je je zorgen over maakt, wat je verdriet doet, wanneer je je alleen voelt, wanneer je rouwt om verlies van een dierbare van wie je veel gehouden hebt.
Contactpersoon: Walter Mulder, walter@pjbarendrecht.nl
Dit team heeft beloofd dat alles dat wordt besproken vertrouwelijk blijft.

terug
 
 
 

Inloggen


 
Ons privacybeleid
meer
 
Overige protestantse kerken

Dorpskerk
(Dorpskerkgemeente)


 
Immanuëlkerk

 

 
Vorming en Toerusting

U bent geïnteresseerd, nieuwsgierig en misschien zelfs wel op zoek, een reiziger?
Laat u dan meenemen door diverse gidsen in onze protestantse gemeente en doe mee aan die activiteiten die u interesseren. Van informatief tot entertainment en van educatief tot vormend. Zonder uzelf vast te leggen bent u uitgenodigd om deel te nemen aan een activiteit of mee te praten in één van onze vaste groepen. In tegenstelling tot wat de titel suggereert: u bent altijd welkom!

Klik hier voor het programma van Vorming en toerusting.
 
 
Kerkblad 'KLANKBORD'
Indien u als lid bent ingeschreven in één van de Protestantse wijkgemeentes, dan kunt u zich abonneren op het KLANKBORD.
Lees verder
 
Bijbelleesrooster
Het Nederlands Bijbelgenootschap stelt jaarlijks een bijbelleesrooster beschikbaar; een hulpmiddel bij het dagelijks lezen van de Bijbel.

U kunt hier de dagtekst van het NBG-bijbelleesrooster lezen (uit De Nieuwe Bijbelvertaling).
 
Collectebonnen PGB
Wilt u bij de collectes in de kerk gebruik maken van collectebonnen i.p.v. geld?
Klik hier voor meer informatie.
 
Woord & weg
Woord & Weg is een inspiratiemagazine van de Protestantse Kerk in Nederland. Klik hier om het maandblad te raadplegen.
 
Webmaster
Voor content, info, vragen, opmerkingen: webmaster@pknbarendrecht.nl
 
ANBI
Klik hier voor meer informatie over de ANBI-status.
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.