Protestantse Kerk in Nederland
 
 
Bericht van de Algemene Kerkenraad Bericht van de Algemene Kerkenraad

Avond over jeugd- en jongerenwerk

De Algemene Kerkenraad organiseert 14 februari a.s. een bijeenkomst, die bedoeld is ter inspiratie van het jeugd- en jongerenwerk in de Protestantse Gemeente Barendrecht.
Deze bijeenkomst wordt gehouden in De Ontmoeting aanvang 20.00 uur. Mevrouw Nelleke Plomp zal medewerking verlenen aan deze avond. Mevrouw Plomp is werkzaam bij de landelijke kerk als specialist vieren met kinderen en jongeren bij de Protestantse Kerk in Nederland. Zoals u uit bovenstaand kunt opmaken is deze avond met name  bedoeld voor alle gemeenteleden die binnen de kerk activiteiten organiseren voor kinderen en jongeren. Uiteraard  zijn wijkkerkenraden en gemeenteleden eveneens van harte welkom deze bijeenkomst bij te wonen. Wij nodigen u hierbij van harte uit voor deze bijeenkomst
.
 
terug
 
 
 

Inloggen


 
Ons privacybeleid
meer
 
Overige protestantse kerken

Dorpskerk
(Dorpskerkgemeente)


 
Immanuëlkerk

 

 
Vorming en Toerusting

U bent geïnteresseerd, nieuwsgierig en misschien zelfs wel op zoek, een reiziger?
Laat u dan meenemen door diverse gidsen in onze protestantse gemeente en doe mee aan die activiteiten die u interesseren. Van informatief tot entertainment en van educatief tot vormend. Zonder uzelf vast te leggen bent u uitgenodigd om deel te nemen aan een activiteit of mee te praten in één van onze vaste groepen. In tegenstelling tot wat de titel suggereert: u bent altijd welkom!

Klik hier voor het programma van Vorming en toerusting.
 
 
Kerkblad 'KLANKBORD'
Indien u als lid bent ingeschreven in één van de Protestantse wijkgemeentes, dan kunt u zich abonneren op het KLANKBORD.
Lees verder
 
Bijbelleesrooster
Het Nederlands Bijbelgenootschap stelt jaarlijks een bijbelleesrooster beschikbaar; een hulpmiddel bij het dagelijks lezen van de Bijbel.

U kunt hier de dagtekst van het NBG-bijbelleesrooster lezen (uit De Nieuwe Bijbelvertaling).
 
Collectebonnen PGB
Wilt u bij de collectes in de kerk gebruik maken van collectebonnen i.p.v. geld?
Klik hier voor meer informatie.
 
Woord & weg
Woord & Weg is een inspiratiemagazine van de Protestantse Kerk in Nederland. Klik hier om het maandblad te raadplegen.
 
Webmaster
Voor content, info, vragen, opmerkingen: webmaster@pknbarendrecht.nl
 
ANBI
Klik hier voor meer informatie over de ANBI-status.
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.