Protestantse Kerk in Nederland
 
 
Vrijwilligersmiddag/-avond Bethelkerk Vrijwilligersmiddag/-avond Bethelkerk
Ook dit jaar willen we alle Bethelkerk-vrijwilligers bedanken. Waar zouden we zijn als kerk zonder onze vrijwilligers? Veel mensen zetten zich belangeloos in voor het wel en wee van onze kerk en kerkgemeenschap. Tijd om te benadrukken dat dit zeer op prijs wordt gesteld. Dat doen we op zaterdag 1 december a.s. Iedereen die een rol heeft in en om de Bethelkerkgemeenschap is hiervoor uitgenodigd. Het belooft een leuke maar vooral ook informele ontmoeting te worden. We beginnen om 17:30 uur in het jeugdhuis van de Bethelkerk en vanaf 18:00 uur is er een lekker buffet. De bijeenkomst wordt rond 20:30 uur afgesloten. In verband met de voorbereiding willen we graag weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Geef voor 23 november door of je op 1 december aanwezig zult zijn.
Dit kan bij Joost Niemantsverdriet (secretaris-zuidwest@hotmail.com) of aan Joke de Jong (Jk.d.jong@gmail.com), secretarissen van de wijkkerkenraden.
We hopen met elkaar een gezellige bijeenkomst te hebben!
Namens de Wijkkerkenraad Noord en Zuidwest,
Hans Hertog en Bas Nootenboom
terug
 
 
 

Inloggen


 
Ons privacybeleid
meer
 
Overige protestantse kerken

Dorpskerk
(Dorpskerkgemeente)


 
Immanuëlkerk

 

 
Vorming en Toerusting

U bent geïnteresseerd, nieuwsgierig en misschien zelfs wel op zoek, een reiziger?
Laat u dan meenemen door diverse gidsen in onze protestantse gemeente en doe mee aan die activiteiten die u interesseren. Van informatief tot entertainment en van educatief tot vormend. Zonder uzelf vast te leggen bent u uitgenodigd om deel te nemen aan een activiteit of mee te praten in één van onze vaste groepen. In tegenstelling tot wat de titel suggereert: u bent altijd welkom!

Klik hier voor het programma van Vorming en toerusting.
 
 
Kerkblad 'KLANKBORD'
Indien u als lid bent ingeschreven in één van de Protestantse wijkgemeentes, dan kunt u zich abonneren op het KLANKBORD.
Lees verder
 
Bijbelleesrooster
Het Nederlands Bijbelgenootschap stelt jaarlijks een bijbelleesrooster beschikbaar; een hulpmiddel bij het dagelijks lezen van de Bijbel.

U kunt hier de dagtekst van het NBG-bijbelleesrooster lezen (uit De Nieuwe Bijbelvertaling).
 
Collectebonnen PGB
Wilt u bij de collectes in de kerk gebruik maken van collectebonnen i.p.v. geld?
Klik hier voor meer informatie.
 
Woord & weg
Woord & Weg is een inspiratiemagazine van de Protestantse Kerk in Nederland. Klik hier om het maandblad te raadplegen.
 
Webmaster
Voor content, info, vragen, opmerkingen: webmaster@pknbarendrecht.nl
 
ANBI
Klik hier voor meer informatie over de ANBI-status.
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.