Protestantse Kerk in Nederland
 
 
Werkgroep 100 jaar Bethelkerk 1925-2025 Werkgroep 100 jaar Bethelkerk 1925-2025

In juni 2025 zal de Bethelkerk haar eeuwfeest vieren tijdens het weekend dat volgt op de Hemelvaartsdag. Sinds 2022 zijn vier ambtsdragers, Nico Berkhout, Peter Groenveld, Hans Onderwater en Leo van Wijk, heel druk bezig geweest een boek over de voorbije 100 jaar te schrijven aan de hand van archiefstukken, foto´s en verhalen. Het boek, dat bijna klaar is, zal over enige tijd worden overgedragen aan de corrector voor het bepalen van de omvang van het defnitieve boek. Helaas hebben maar weinig gemeenteleden gereageerd op de vele vragen om te helpen met foto´s, herinneringen, en wat dan ook. Mocht u dus in het boek dingen missen die u graag vermeld had gezien, dan kan dat nog tot 31 juli door uw bijdrage te leveren. De schrijvers kunnen om budgettaire redenen niet over de 300 pagina´s heen gaan, want wij willen het boek financieel bereikbaar maken voor ALLE gemeenteleden.
Mocht u nog willen meewerken aan de geschiedenis van uw eigen kerk, dan kan dat nog via
hansonderwater3@gmail.com
 
terug
 
 
 

Inloggen


 
Ons privacybeleid
meer
 
Overige protestantse kerken

Dorpskerk 
Immanuëlkerk

 

 
Vorming en Toerusting

U bent geïnteresseerd, nieuwsgierig en misschien zelfs wel op zoek, een reiziger?
Laat u dan meenemen door diverse gidsen in onze protestantse gemeente en doe mee aan die activiteiten die u interesseren. Van informatief tot entertainment en van educatief tot vormend. Zonder uzelf vast te leggen bent u uitgenodigd om deel te nemen aan een activiteit of mee te praten in één van onze vaste groepen. In tegenstelling tot wat de titel suggereert: u bent altijd welkom!

Klik hier voor het programma van Vorming en toerusting.
 
 
Kerkblad 'KLANKBORD'
Indien u als lid bent ingeschreven in één van de Protestantse wijkgemeentes, dan kunt u zich abonneren op het KLANKBORD.
Lees verder
 
Bijbelleesrooster
Het Nederlands Bijbelgenootschap stelt jaarlijks een bijbelleesrooster beschikbaar; een hulpmiddel bij het dagelijks lezen van de Bijbel.

U kunt hier de dagtekst van het NBG-bijbelleesrooster lezen (uit De Nieuwe Bijbelvertaling).
 
Collectebonnen PGB
Wilt u bij de collectes in de kerk gebruik maken van collectebonnen i.p.v. geld?
Klik hier voor meer informatie.
 
#protestant
Het magazine #protestant verschijnt vier keer per jaar. Dit gratis blad is bedoeld voor álle ambtsdragers en vrijwilligers. Klik hier om een abonnement aan te vragen.
 
Veilige kerk
Het protocol vertrou-wenspersonen Protes- tantse gemeente Barendrecht kunt u lezen via deze link
 
ANBI
Klik hier voor meer informatie over de ANBI-status.
 
Webmaster
Voor content, info, vragen, opmerkingen: webmaster@pknbarendrecht.nl
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.