Protestantse Kerk in Nederland
 
 
Jeugdwerk Jeugdwerk

Jeugdwerk
Het Protestants Jeugdwerk Barendrecht is de spin in het web van het kerkelijk jeugdwerk in Barendrecht. De jeugdactiviteiten van de Dorpskerk, Bethelkerk en Carnisse Haven komen hier samen. Het bevorderen van de samenwerking en het leggen van contacten tussen de verschillende wijken is de kerntaak van het jeugdwerkbestuur.

Visie en missie
De visie die het Jeugdwerk wil uitdragen, is dat we voor jongeren een veilige ontmoetingsplek willen creeëren waar zij ontdekken hoe zij op eigen wijze mens kunnen zijn in deze wereld en deel kunnen nemen aan het geloofsgesprek met hun eigen geloofsbeleving. Dit alles in navolging van Jezus Christus om zelfstandig te kunnen functioneren in de maatschappij op basis van christelijke waarden.

Ook entameren, coördineren en financieren wij projecten met betrekking tot jeugd en kerk en geloofsopvoeding. Denk hierbij aan eenmalige activiteiten voor kinderen en jongeren, maar ook aan informatieavonden voor jeugdwerkers of ouders.

Jeugdwerkbestuur
Voorzitter: Walter Mulder, 06-14685598, walter@pjbarendrecht.nl
Penningmeester: Bram van Santen, 06-41353484, bram@pjbarendrecht.nl

Jeugdraad coördinatoren:
Arjan van der Wulp (Carnisse Haven) arjan@pjbarendrecht.nl
Floor Groeneveld (Dorpskerk) floor@pjbarendrecht.nl
 

terug
 
 
 

Inloggen


 
Ons privacybeleid
meer
 
Overige protestantse kerken

Dorpskerk 
Immanuëlkerk

 

 
Vorming en Toerusting

U bent geïnteresseerd, nieuwsgierig en misschien zelfs wel op zoek, een reiziger?
Laat u dan meenemen door diverse gidsen in onze protestantse gemeente en doe mee aan die activiteiten die u interesseren. Van informatief tot entertainment en van educatief tot vormend. Zonder uzelf vast te leggen bent u uitgenodigd om deel te nemen aan een activiteit of mee te praten in één van onze vaste groepen. In tegenstelling tot wat de titel suggereert: u bent altijd welkom!

Klik hier voor het programma van Vorming en toerusting.
 
 
Kerkblad 'KLANKBORD'
Indien u als lid bent ingeschreven in één van de Protestantse wijkgemeentes, dan kunt u zich abonneren op het KLANKBORD.
Lees verder
 
Bijbelleesrooster
Het Nederlands Bijbelgenootschap stelt jaarlijks een bijbelleesrooster beschikbaar; een hulpmiddel bij het dagelijks lezen van de Bijbel.

U kunt hier de dagtekst van het NBG-bijbelleesrooster lezen (uit De Nieuwe Bijbelvertaling).
 
Collectebonnen PGB
Wilt u bij de collectes in de kerk gebruik maken van collectebonnen i.p.v. geld?
Klik hier voor meer informatie.
 
#protestant
Het magazine #protestant verschijnt vier keer per jaar. Dit gratis blad is bedoeld voor álle ambtsdragers en vrijwilligers. Klik hier om een abonnement aan te vragen.
 
Veilige kerk
Het protocol vertrou-wenspersonen Protes- tantse gemeente Barendrecht kunt u lezen via deze link
 
ANBI
Klik hier voor meer informatie over de ANBI-status.
 
Webmaster
Voor content, info, vragen, opmerkingen: webmaster@pknbarendrecht.nl
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.