Protestantse Kerk in Nederland
 
 
Diacodoe Diacodoe

Wie wil jij ontmoeten op de Diacodoe?

Op zaterdagmorgen 1 oktober organiseert Stichting Present samen met het Diaconaal Beraad de Diacodoe, een jaarlijkse projectdag voor kerkelijke jongeren.
Jongeren uit verschillende Barendrechtse kerken steken dan groepsgewijs hun handen uit de mouwen om hun dorpsgenoten te ondersteunen.
Tijdens de Diacodoe kom je op plekken waar je nooit komt, doe je dingen die je nooit doet en ontmoet je mensen die je anders niet spreekt. Je kunt kiezen voor praktische klussen, zoals behangen of verven. Of juist voor sociale projecten, zoals wandelen of pannenkoeken bakken met mensen met een beperking.
Wil jij een bijzondere ervaring opdoen? Meld je dan, samen met je vrienden of familieleden, aan voor een gezellige en zinvolle zaterdagmorgen bij Esther Dost of Desirée de Bruin, coördinatoren van Stichting Present,
info@presentbarendrecht.nl. Of stuur een appje naar 06-82 91 74 24 of 06-11 33 38 30. Je kunt je ook aanmelden bij de jeugdleiding van je eigen kerkelijke gemeente.
Voor meer informatie:
www.presentbarendrecht.nl
 
terug
 
 
 

Inloggen


 
Ons privacybeleid
meer
 
Overige protestantse kerken

Dorpskerk 
Immanuëlkerk

 

 
Vorming en Toerusting

U bent geïnteresseerd, nieuwsgierig en misschien zelfs wel op zoek, een reiziger?
Laat u dan meenemen door diverse gidsen in onze protestantse gemeente en doe mee aan die activiteiten die u interesseren. Van informatief tot entertainment en van educatief tot vormend. Zonder uzelf vast te leggen bent u uitgenodigd om deel te nemen aan een activiteit of mee te praten in één van onze vaste groepen. In tegenstelling tot wat de titel suggereert: u bent altijd welkom!

Klik hier voor het programma van Vorming en toerusting.
 
 
Kerkblad 'KLANKBORD'
Indien u als lid bent ingeschreven in één van de Protestantse wijkgemeentes, dan kunt u zich abonneren op het KLANKBORD.
Lees verder
 
Bijbelleesrooster
Het Nederlands Bijbelgenootschap stelt jaarlijks een bijbelleesrooster beschikbaar; een hulpmiddel bij het dagelijks lezen van de Bijbel.

U kunt hier de dagtekst van het NBG-bijbelleesrooster lezen (uit De Nieuwe Bijbelvertaling).
 
Collectebonnen PGB
Wilt u bij de collectes in de kerk gebruik maken van collectebonnen i.p.v. geld?
Klik hier voor meer informatie.
 
#protestant
Het magazine #protestant verschijnt vier keer per jaar. Dit gratis blad is bedoeld voor álle ambtsdragers en vrijwilligers. Klik hier om een abonnement aan te vragen.
 
Veilige kerk
Het protocol vertrou-wenspersonen Protes- tantse gemeente Barendrecht kunt u lezen via deze link
 
ANBI
Klik hier voor meer informatie over de ANBI-status.
 
Webmaster
Voor content, info, vragen, opmerkingen: webmaster@pknbarendrecht.nl
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.