Protestantse Kerk in Nederland
 
 
Er zit muziek in Carnisse Haven... Er zit muziek in Carnisse Haven...

Aankondiging concert 21 mei 2022 Carnisse Haven Barendrecht
Op zaterdag 21 mei om 20 uur verzorgen blokfluitiste Nelline van Liere en organist Matthijs Breukhoven een concert in de Carnisse Haven. Tijdens dit concert zal Nelline op verschillende soorten blokfluiten spelen en Matthijs bespeelt zijn eigen
klavecimbel en het orgel van de kerk. U kunt komen genieten van muziek uit allerlei stijlperioden, te denken aan de Renaissance, Barok en de Romantiek. Componisten als Telemann en Bach komen zeker langs.

Nelline van Liere kreeg les van Peter de Clercq in het Zeeuwse Terneuzen. Vervolgens studeerde ze aan de HKU (Utrechts Conservatorium) blokfluit bij Heiko ter Schegget. In 2018 heeft ze deze studie met goed gevolg afgerond.
Matthijs Breukhoven studeerde Bachelor orgel bij Bas de Vroome en Ben van Oosten aan Codarts (Rotterdams Conservatorium) en vervolgens Master of Music bij Reitze Smits aan de HKU (Utrechts conservatorium). Hij is als organist verbonden aan de Oude kerk van Rotterdam Charlois en de Alexanderkerk te Rotterdam-Prins Alexander. Daarnaast is hij dirigent van drie koren.
Het belooft een mooi concert te worden met de kwaliteit die u van ons gewend bent; TOP dus.
De toegang is gratis, uw vrije gift is welkom.
Cultuur Carnisse Haven
terug
 
 
 

Inloggen


 
Ons privacybeleid
meer
 
Overige protestantse kerken

Dorpskerk
(Dorpskerkgemeente)


 
Immanuëlkerk

 

 
Vorming en Toerusting

U bent geïnteresseerd, nieuwsgierig en misschien zelfs wel op zoek, een reiziger?
Laat u dan meenemen door diverse gidsen in onze protestantse gemeente en doe mee aan die activiteiten die u interesseren. Van informatief tot entertainment en van educatief tot vormend. Zonder uzelf vast te leggen bent u uitgenodigd om deel te nemen aan een activiteit of mee te praten in één van onze vaste groepen. In tegenstelling tot wat de titel suggereert: u bent altijd welkom!

Klik hier voor het programma van Vorming en toerusting.
 
 
Kerkblad 'KLANKBORD'
Indien u als lid bent ingeschreven in één van de Protestantse wijkgemeentes, dan kunt u zich abonneren op het KLANKBORD.
Lees verder
 
Bijbelleesrooster
Het Nederlands Bijbelgenootschap stelt jaarlijks een bijbelleesrooster beschikbaar; een hulpmiddel bij het dagelijks lezen van de Bijbel.

U kunt hier de dagtekst van het NBG-bijbelleesrooster lezen (uit De Nieuwe Bijbelvertaling).
 
Collectebonnen PGB
Wilt u bij de collectes in de kerk gebruik maken van collectebonnen i.p.v. geld?
Klik hier voor meer informatie.
 
Woord & weg
Woord & Weg is een inspiratiemagazine van de Protestantse Kerk in Nederland. Klik hier om het maandblad te raadplegen.
 
Webmaster
Voor content, info, vragen, opmerkingen: webmaster@pknbarendrecht.nl
 
ANBI
Klik hier voor meer informatie over de ANBI-status.
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.