Protestantse Kerk in Nederland
 
 
Bethel Bazar Bethel Bazar
De commissie van de Bethelbazar staat op 14 december met een kraam met mooie winterstoffen op het Winterfeest in de oude Dorpskern. Stoffen zijn tussen 11.00 en 18.00 uur bij de kraam te koop. Het is een voorproefje voor de Bethelbazar die op vrijdag 8 en zaterdag 9 mei 2020 in de planning staat. De opbrengst is voor dezelfde doelen. In een volgend bericht worden de doelen bekend gemaakt.
Tevens is de commissie nog steeds op zoek naar nieuwe vrijwilligers om op volle sterkte verder te kunnen. Alle hulp is welkom, maar de commissie is vooral opzoek naar mensen die in de organisatie de volgende functies op zich willen nemen:
- Coördinatie planten (inkoop en verkoop)
- Antiek (selecteren, restaureren en poetsen)
- Teamleden sponsoring (bij middenstand spullen voor Rad van Avontuur)
- Coördinator sponsoring (planning/aansturing teamleden)
- Bestuurlijke functies
De Bethel Bazar wordt in- en bij de Bethelkerk gehouden, maar laat ook de organisatie vooral een feest van alle wijken worden! De voorbereidingen van de Bethelbazar beginnen in januari en gaan door tot de Bethel Bazar in mei. In deze maanden worden vooral goed verkoopbare spullen en prijzen ingezameld. U kunt nu al mooie, schone en complete spullen apart zetten die weer door anderen vanaf mei gebruikt kunnen gaan worden. De opbrengst gaat ten goede komen aan meerdere goede doelen.
Zegels zijn altijd welkom en kunnen ingeleverd worden in debak in de Bethelkerk, of afgeleverd bij Marianne Hartingsveldt, Schaatsbaan 23 of bij Wilma Diepenhorst, Bark 23.
Voor vragen kunt u contact opnemen met Leo van Wijk, tel. 0180-616947

 
Met hartelijke groeten,
Namens de commissie Bethel Bazar, Arnold Sluijs
terug
 
 
 

Inloggen


 
Overige protestantse kerken

Dorpskerk
(Dorpskerkgemeente)


 
Immanuëlkerk

 

 
Vorming en Toerusting

U bent geïnteresseerd, nieuwsgierig en misschien zelfs wel op zoek, een reiziger?
Laat u dan meenemen door diverse gidsen in onze protestantse gemeente en doe mee aan die activiteiten die u interesseren. Van informatief tot entertainment en van educatief tot vormend. Zonder uzelf vast te leggen bent u uitgenodigd om deel te nemen aan een activiteit of mee te praten in één van onze vaste groepen. In tegenstelling tot wat de titel suggereert: u bent altijd welkom!
Klik hier voor het programma van Vorming en toerusting.
 
Bijbelleesrooster
Het Nederlands Bijbelgenootschap stelt jaarlijks een bijbelleesrooster beschikbaar; een hulpmiddel bij het dagelijks lezen van de Bijbel.

U kunt hier de dagtekst van het NBG-bijbelleesrooster lezen (uit De Nieuwe Bijbelvertaling).
 
Kerkblad 'KLANKBORD'
Indien u als lid bent ingeschreven in één van de Protestantse wijkgemeentes, dan kunt u zich abonneren op het KLANKBORD.Lees verder
 
Collectebonnen PGB
Wilt u bij de collectes in de kerk gebruik maken van collectebonnen i.p.v. geld?
Klik hier voor meer informatie.
 
Woord & weg
Woord & Weg is een inspiratiemagazine van de Protestantse Kerk in Nederland. Klik hier om het maandblad te raadplegen.
 
ANBI
Klik hier voor meer informatie over de ANBI-status.
 
Ons privacybeleid
meer
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.