Protestantse Kerk in Nederland
 
 
. .

WELKOM BIJ DE PROTESTANTSE WIJKGEMEENTE CARNISSE HAVEN

De erediensten en bijzondere diensten van de kerken Bethelkerk, Carnisse Haven en Dorpskerk staan gezamenlijk onder "Alle kerkdiensten".
Bij "Home" vindt u algemeen nieuws en o.a. meditatie onderwerpen.

Niet alleen maakt u hier kennis met onze wijkgemeente als organisatie, maar ook wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van diaconie, pastoraal werk, ontmoeting, activiteiten etc.

Links vindt u het menu, waar u nadere informatie aantreft op onderwerp.

Visie wijkgemeente
Carnisse Haven is een thuishaven voor iedereen die op adem wil komen. We krijgen inspiratie om er te zijn voor de ander, geïnspireerd door het evangelie van Jezus Christus, die allen welkom heet. In het vertrouwen dat God met ieder mens zijn weg gaat, gunnen wij elkaar de ruimte van een persoonlijke beleving. Wij weten ons verbonden door de Ene die ons allen zoekt en vindt. "DROMEN DELEN, DROMEN DOEN"; is wat onze wijkgemeente nastreeft. U leest hier alles over in ons beleidsplan.

 

Actualisatie Gebruiksplan 6 oktober 2020

De coronacrisis heeft veel impact op onze samenleving en ook op ons kerk-zijn in Carnisse Haven. Deze zomer leek het de goede kant op te gaan en werden de maatregelen in hoge mate versoepeld. Voor onze gemeente betekende het dat er een beperkt aantal mensen de diensten konden gaan bijwonen en we konden weer bijeenkomen buiten de kerkdiensten om. Helaas is het virus nog niet verslagen maar hebben we zelfs met een opleving te maken. De overheid heeft eind september en begin oktober nieuwe en verscherpte maatregelen afgekondigd en de PKN heeft haar zogenaamde Protocol ‘Kerkdiensten en andere kerkelijke bijeenkomsten’ ook aangepast. Met dit Protocol reikt de PKN de kerkgemeentes handvatten aan hoe je gegeven de landelijke maatregelen op verantwoorde wijze toch kerk kunt zijn. We zijn als kerk verplicht om over een zogenaamd Gebruiksplan te beschikken (en dat te publiceren) waarin is vastgelegd wat onze aanpak is om aan alle regels te kunnen voldoen. Nu de maatregelen aangescherpt zijn, heeft Carnisse Haven ook haar Gebruiksplan geactualiseerd. De belangrijkste wijzigingen zijn op pagina 4 van het Gebruiksplan samengevat. Het gebruiksplan is sinds 6 oktober 2020 van kracht en vervangt de actualisatie van 1 juli 2020.

Klik hier voor het geactualiseerde Gebruiksplan.


Predikant / kerkelijk werker
Ds. Bert de Wit is te bereiken op 0180-852343 (beste beltijd: dagelijks van 9.00-9.30 uur of 13.30-14.00 uur).
e-mail: predikant@carnissehaven.nl
Mevr. Anne-Mieke van Oost - Reiber is te bereiken op tel. 0634906745
e-mail: kerkelijkwerker@carnissehaven.nl

terug
 
 
 

Inloggen


 
Ons privacybeleid
meer
 
Overige protestantse kerken

Dorpskerk
(Dorpskerkgemeente)


 
Immanuëlkerk

 

 
Vorming en Toerusting

U bent geïnteresseerd, nieuwsgierig en misschien zelfs wel op zoek, een reiziger?
Laat u dan meenemen door diverse gidsen in onze protestantse gemeente en doe mee aan die activiteiten die u interesseren. Van informatief tot entertainment en van educatief tot vormend. Zonder uzelf vast te leggen bent u uitgenodigd om deel te nemen aan een activiteit of mee te praten in één van onze vaste groepen. In tegenstelling tot wat de titel suggereert: u bent altijd welkom!

Door de ‘coronacrisis’ is het V&T programma voor 2020 beperkt.
Klik hier voor het programma van Vorming en toerusting.
 
 
Kerkblad 'KLANKBORD'
Indien u als lid bent ingeschreven in één van de Protestantse wijkgemeentes, dan kunt u zich abonneren op het KLANKBORD.
Lees verder
 
Bijbelleesrooster
Het Nederlands Bijbelgenootschap stelt jaarlijks een bijbelleesrooster beschikbaar; een hulpmiddel bij het dagelijks lezen van de Bijbel.

U kunt hier de dagtekst van het NBG-bijbelleesrooster lezen (uit De Nieuwe Bijbelvertaling).
 
Collectebonnen PGB
Wilt u bij de collectes in de kerk gebruik maken van collectebonnen i.p.v. geld?
Klik hier voor meer informatie.
 
Woord & weg
Woord & Weg is een inspiratiemagazine van de Protestantse Kerk in Nederland. Klik hier om het maandblad te raadplegen.
 
Webmaster
Voor content, info, vragen, opmerkingen: webmaster@pknbarendrecht.nl
 
ANBI
Klik hier voor meer informatie over de ANBI-status.
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.