Protestantse Kerk in Nederland
 
 
V&T Nieuws V&T Nieuws
Nieuwe logo van de oecumenische werkgroep Vorming & Toerusting
In de corona-periode zijn er noodgedwongen door de werkgroep hoegenaamd geen activiteiten ontplooid, maar na de vakantie hopen we weer van start te gaan. Intussen is (en wordt er nog steeds) nagedacht over de thema’s die vanuit de werkgroep aandacht behoeven. Thema’s die eigenlijk altijd te maken hebben met samen-kerk-zijn; en dus ook samen ‘kerk-van-detoekomst’ zijn. In dat licht heeft Edwin Belet, lid van onze werkgroep, een nieuw logo ontworpen. Natuurlijk kan de ontwerper een toelichting geven op zijn inspiratiebronnen. En zeker ook op de betekenis van de te onderscheiden onderdelen van dit nieuwe beeldmerk. Wij vonden het als werkgroep echter aardiger om u te vragen: wat ziet ú in dit beeld? Welke gedachten borrelen spontaan bij ú op bij het zien van dit logo? Graag ontvangt Martina Vreriks, onze secretaris, uw reactie: martina.vreriks@planet.nl.
 
terug
 
 
 

Inloggen


 
Ons privacybeleid
meer
 
Overige protestantse kerken

Dorpskerk
(Dorpskerkgemeente)


 
Immanuëlkerk

 

 
Vorming en Toerusting

U bent geïnteresseerd, nieuwsgierig en misschien zelfs wel op zoek, een reiziger?
Laat u dan meenemen door diverse gidsen in onze protestantse gemeente en doe mee aan die activiteiten die u interesseren. Van informatief tot entertainment en van educatief tot vormend. Zonder uzelf vast te leggen bent u uitgenodigd om deel te nemen aan een activiteit of mee te praten in één van onze vaste groepen. In tegenstelling tot wat de titel suggereert: u bent altijd welkom!

Klik hier voor het programma van Vorming en toerusting.
 
 
Kerkblad 'KLANKBORD'
Indien u als lid bent ingeschreven in één van de Protestantse wijkgemeentes, dan kunt u zich abonneren op het KLANKBORD.
Lees verder
 
Bijbelleesrooster
Het Nederlands Bijbelgenootschap stelt jaarlijks een bijbelleesrooster beschikbaar; een hulpmiddel bij het dagelijks lezen van de Bijbel.

U kunt hier de dagtekst van het NBG-bijbelleesrooster lezen (uit De Nieuwe Bijbelvertaling).
 
Collectebonnen PGB
Wilt u bij de collectes in de kerk gebruik maken van collectebonnen i.p.v. geld?
Klik hier voor meer informatie.
 
Woord & weg
Woord & Weg is een inspiratiemagazine van de Protestantse Kerk in Nederland. Klik hier om het maandblad te raadplegen.
 
Webmaster
Voor content, info, vragen, opmerkingen: webmaster@pknbarendrecht.nl
 
ANBI
Klik hier voor meer informatie over de ANBI-status.
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.