Protestantse Kerk in Nederland
 
 
Tweede glas-in-lood raam in Carnisse Haven: De barmhartige Samaritaan Tweede glas-in-lood raam in Carnisse Haven: De barmhartige SamaritaanDeze keer bereiken we een mijlpaal: het onderste raam is geheel zichtbaar geworden. In een zonnestraal, doorlopend vanaf het eerste raam, buigt zich de Barmhartige Samaritaan over de gewonde man. Een prachtig symbolisch teken: het donker wordt verjaagd door het licht. 
De onthulling van het raam vindt plaats op zaterdag 9 oktober a.s. om 15.30 uur. Naast een aantal genodigden zal er nog plaats zijn voor belangstellenden. U kunt zich hiervoor aanmelden bij onderstaand telefoonnummer. U hoort dan direct op er plaats is. Maar u kunt ook de tentoonstelling over glas-en-lood bezoeken die aansluitend tot 24 okt te zien is. 
Natuurlijk kunt u nog steeds uw gift storten op: NL73 RABO 0305 4202 16 t.n.v. PGB, Carnisse Haven, o.v.v. : glas-in-lood.
Dan starten we de volgende keer met het bovenraam.

Hartelijke groeten, namens de hulpkosters, Nel Vis ( 0180-616645 )

 
terug
 
 
 

Inloggen


 
Ons privacybeleid
meer
 
Overige protestantse kerken

Dorpskerk
(Dorpskerkgemeente)


 
Immanuëlkerk

 

 
Vorming en Toerusting

U bent geïnteresseerd, nieuwsgierig en misschien zelfs wel op zoek, een reiziger?
Laat u dan meenemen door diverse gidsen in onze protestantse gemeente en doe mee aan die activiteiten die u interesseren. Van informatief tot entertainment en van educatief tot vormend. Zonder uzelf vast te leggen bent u uitgenodigd om deel te nemen aan een activiteit of mee te praten in één van onze vaste groepen. In tegenstelling tot wat de titel suggereert: u bent altijd welkom!

Door de ‘coronacrisis’ is het V&T programma voor 2020 beperkt.
Klik hier voor het programma van Vorming en toerusting.
 
 
Kerkblad 'KLANKBORD'
Indien u als lid bent ingeschreven in één van de Protestantse wijkgemeentes, dan kunt u zich abonneren op het KLANKBORD.
Lees verder
 
Bijbelleesrooster
Het Nederlands Bijbelgenootschap stelt jaarlijks een bijbelleesrooster beschikbaar; een hulpmiddel bij het dagelijks lezen van de Bijbel.

U kunt hier de dagtekst van het NBG-bijbelleesrooster lezen (uit De Nieuwe Bijbelvertaling).
 
Collectebonnen PGB
Wilt u bij de collectes in de kerk gebruik maken van collectebonnen i.p.v. geld?
Klik hier voor meer informatie.
 
Woord & weg
Woord & Weg is een inspiratiemagazine van de Protestantse Kerk in Nederland. Klik hier om het maandblad te raadplegen.
 
Webmaster
Voor content, info, vragen, opmerkingen: webmaster@pknbarendrecht.nl
 
ANBI
Klik hier voor meer informatie over de ANBI-status.
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.