Protestantse Kerk in Nederland
 
 
Stichting Present Stichting Present
Veranderdag 2019 vindt plaats op zaterdag 6 april
De succesvolle edities van de afgelopen jaren krijgen ook in 2019 een vervolg. Op zaterdag 6 april organiseert Present Barendrecht weer de Barendrechtse Veranderdag.
U krijgt de gelegenheid om op deze zaterdag sociale of klusprojecten te doen. Hierbij kunt u denken aan het opknappen van een verwaarloosde tuin, een klus binnenshuis of aan het deelnemen aan een leuke dag uit voor een bepaalde doelgroep. U maakt kennis met mensen die u anders niet zou ontmoeten en voor wie uw inzet veel betekent.
Iedereen, van jong tot oud, kan meedoen. Wanneer u twee rechterhanden heeft, is een klusproject misschien iets voor u. Houdt u van een praatje of van het organiseren van een leuke activiteit, dan bent u degene die we zoeken voor het vormgeven van een sociaal project.
De inschrijfprocedure loopt nog t/m 3 maart. Dus… Reserveer de datum in uw agenda en geef u op via de lijsten die in de kerken klaarliggen of via de mail: . Wij kijken uit naar uw reactie en deelname!
Vriendelijke groet namens het organisatieteam,

Pia van Dalen
stichtingpresent.nl/barendrecht

terug
 
 
 

Inloggen


 
Overige protestantse kerken

Dorpskerk
(Dorpskerkgemeente)


 
Immanuëlkerk

 

 
Vorming en Toerusting

U bent geïnteresseerd, nieuwsgierig en misschien zelfs wel op zoek, een reiziger?
Laat u dan meenemen door diverse gidsen in onze protestantse gemeente en doe mee aan die activiteiten die u interesseren. Van informatief tot entertainment en van educatief tot vormend. Zonder uzelf vast te leggen bent u uitgenodigd om deel te nemen aan een activiteit of mee te praten in één van onze vaste groepen. In tegenstelling tot wat de titel suggereert: u bent altijd welkom!
Klik hier voor het programma van Vorming en toerusting.
 
Bijbelleesrooster
Het Nederlands Bijbelgenootschap stelt jaarlijks een bijbelleesrooster beschikbaar; een hulpmiddel bij het dagelijks lezen van de Bijbel.

U kunt hier de dagtekst van het NBG-bijbelleesrooster lezen (uit De Nieuwe Bijbelvertaling).
 
Kerkblad 'KLANKBORD'
Indien u als lid bent ingeschreven in één van de Protestantse wijkgemeentes, dan kunt u zich abonneren op het KLANKBORD.Lees verder
 
Collectebonnen PGB
Wilt u bij de collectes in de kerk gebruik maken van collectebonnen i.p.v. geld?
Klik hier voor meer informatie.
 
Woord & weg
Woord & Weg is een inspiratiemagazine van de Protestantse Kerk in Nederland. Klik hier om het maandblad te raadplegen.
 
ANBI
Klik hier voor meer informatie over de ANBI-status.
 
Ons privacybeleid
meer
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.