Protestantse Kerk in Nederland
 
 
Slagsingers Slagsingers

De Slagsingers

Het Christelijk Gemengd Koor De Slagsingers werd opgericht op 1 maart 1966 en is ontstaan uit het Gereformeerd Jeugdwerk in Rotterdam-Zuid. De naam van het koor is ontleend aan Jeugdhuis ’t Slag aan het Sandelingplein.

Sinds hun oprichting dragen de Slagsingers het evangelie uit door zang en muziek. Het repertoire varieert van klassiek tot gospel en ook geestelijke liederen. Het koor zingt liederen in het Nederlands, Duits en Engels.

U bent van harte welkom om een keer een repetitie geheel vrijblijvend bij te wonen. Het koor repeteert iedere dinsdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur in de Triomfatorkerk aan de Gebroken Meeldijk 150 te Barendrecht. De leiding is in handen van de enthousiaste dirigent Johan den Hoedt.

Zie voor meer informatie de website: http://www.deslagsingers.nl/

terug
 
 
 

Inloggen


 
Ons privacybeleid
meer
 
Overige protestantse kerken

Dorpskerk 
Immanuëlkerk

 

 
Vorming en Toerusting

U bent geïnteresseerd, nieuwsgierig en misschien zelfs wel op zoek, een reiziger?
Laat u dan meenemen door diverse gidsen in onze protestantse gemeente en doe mee aan die activiteiten die u interesseren. Van informatief tot entertainment en van educatief tot vormend. Zonder uzelf vast te leggen bent u uitgenodigd om deel te nemen aan een activiteit of mee te praten in één van onze vaste groepen. In tegenstelling tot wat de titel suggereert: u bent altijd welkom!

Klik hier voor het programma van Vorming en toerusting.
 
 
Kerkblad 'KLANKBORD'
Indien u als lid bent ingeschreven in één van de Protestantse wijkgemeentes, dan kunt u zich abonneren op het KLANKBORD.
Lees verder
 
Bijbelleesrooster
Het Nederlands Bijbelgenootschap stelt jaarlijks een bijbelleesrooster beschikbaar; een hulpmiddel bij het dagelijks lezen van de Bijbel.

U kunt hier de dagtekst van het NBG-bijbelleesrooster lezen (uit De Nieuwe Bijbelvertaling).
 
Collectebonnen PGB
Wilt u bij de collectes in de kerk gebruik maken van collectebonnen i.p.v. geld?
Klik hier voor meer informatie.
 
#protestant
Het magazine #protestant verschijnt vier keer per jaar. Dit gratis blad is bedoeld voor álle ambtsdragers en vrijwilligers. Klik hier om een abonnement aan te vragen.
 
Veilige kerk
Het protocol vertrou-wenspersonen Protes- tantse gemeente Barendrecht kunt u lezen via deze link
 
ANBI
Klik hier voor meer informatie over de ANBI-status.
 
Webmaster
Voor content, info, vragen, opmerkingen: webmaster@pknbarendrecht.nl
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.