Protestantse Kerk in Nederland
 
 
Paasviering ouderen Paasviering ouderen

Maandagmiddag 26 maart a.s. om 15.00 uur organiseert de zusterdienst weer de jaarlijkse paasviering in de grote zaal van de Bethelkerk.
Het thema dit jaar is “Kiemkracht”.
Alle gemeenteleden van plm. 70 jaar en ouder worden hiervoor van harte uitgenodigd. Na de pauze komt dhr. Aad de Lange een presentatie geven over het werk van de Voedselbank. Wanneer u hieraan een bijdrage zou willen leveren d.m.v. een gift of een artikel dan is daar de gelegenheid voor.
We besluiten de middag met een broodmaaltijd die rond 18.15 uur afgelopen zal zijn. We hopen dat u hierbij aanwezig kunt zijn en we met elkaar weer een fijne middag zullen hebben.
Voor meer informatie kunt u evt. contact opnemen met uw zusterdienstdame. Wanneer het niet mogelijk is zelf voor vervoer te zorgen, dan kunt u dat doorgeven aan mevr. Boer, tel. 622054 of mevr. Gouw, tel. 617605.
Hartelijke groet namens de zusterdienst,
Mieke van Dongen (tel. 614455)
terug
 
 
 

Inloggen


 
Kalender
 
Ons privacybeleid
meer
 
Overige protestantse kerken

Dorpskerk
(Dorpskerkgemeente)


 
Immanuëlkerk

 

 
Vorming en Toerusting

U bent geïnteresseerd, nieuwsgierig en misschien zelfs wel op zoek, een reiziger?
Laat u dan meenemen door diverse gidsen in onze protestantse gemeente en doe mee aan die activiteiten die u interesseren. Van informatief tot entertainment en van educatief tot vormend. Zonder uzelf vast te leggen bent u uitgenodigd om deel te nemen aan een activiteit of mee te praten in één van onze vaste groepen. In tegenstelling tot wat de titel suggereert: u bent altijd welkom!

Klik hier voor het programma van Vorming en toerusting.
 
 
Kerkblad 'KLANKBORD'
Indien u als lid bent ingeschreven in één van de Protestantse wijkgemeentes, dan kunt u zich abonneren op het KLANKBORD.
Lees verder
 
Bijbelleesrooster
Het Nederlands Bijbelgenootschap stelt jaarlijks een bijbelleesrooster beschikbaar; een hulpmiddel bij het dagelijks lezen van de Bijbel.

U kunt hier de dagtekst van het NBG-bijbelleesrooster lezen (uit De Nieuwe Bijbelvertaling).
 
Collectebonnen PGB
Wilt u bij de collectes in de kerk gebruik maken van collectebonnen i.p.v. geld?
Klik hier voor meer informatie.
 
Woord & weg
Woord & Weg is een inspiratiemagazine van de Protestantse Kerk in Nederland. Klik hier om het maandblad te raadplegen.
 
Webmaster
Voor content, info, vragen, opmerkingen: webmaster@pknbarendrecht.nl
 
ANBI
Klik hier voor meer informatie over de ANBI-status.
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.