Protestantse Kerk in Nederland
 
 
Paasontbijt Paasontbijt

Paasontbijt in de Bethelkerk op paasmorgen
Het begint inmiddels al een traditie te worden voor veel gemeenteleden: het paasontbijt op paasmorgen, vóór de dienst in de Bethelkerk. Ook dit jaar kunt u zich weer opgeven voor deze verbindende en gezellige activiteit. Om het ‘samen gevoel’ te benadrukken, willen we dit jaar een ontbijtbuff et door ons allemaal laten samenstellen. En dit gaat eenvoudig in z’n werk:
Vanaf zondagmorgen 10 maart zullen er intekenlijsten hangen bij de hoofd- en keukeningang waar u op kunt invullen wat u wilt meenemen voor het paasontbijt. Er zijn verschillende dingen om uit te kiezen en wat u invult neemt u op paasmorgen mee
naar de kerk. Zo zorgen we met elkaar voor een heerlijk ontbijt.
U bent niet verplicht iets mee te nemen naar het ontbijt; voor eventueel niet ingevulde dingen zal gezorgd worden. Via de mail kunt u t/m 21 maart aangeven of u bij het paasontbijt aanwezig bent en met hoeveel personen (
m.langerak66@outlook.com).
Iedereen is van harte welkom!
 Els van Leeuwen en Marjolein Langerak
terug
 
 
 

Inloggen


 
Ons privacybeleid
meer
 
Overige protestantse kerken

Dorpskerk 
Immanuëlkerk

 

 
Vorming en Toerusting

U bent geïnteresseerd, nieuwsgierig en misschien zelfs wel op zoek, een reiziger?
Laat u dan meenemen door diverse gidsen in onze protestantse gemeente en doe mee aan die activiteiten die u interesseren. Van informatief tot entertainment en van educatief tot vormend. Zonder uzelf vast te leggen bent u uitgenodigd om deel te nemen aan een activiteit of mee te praten in één van onze vaste groepen. In tegenstelling tot wat de titel suggereert: u bent altijd welkom!

Klik hier voor het programma van Vorming en toerusting.
 
 
Kerkblad 'KLANKBORD'
Indien u als lid bent ingeschreven in één van de Protestantse wijkgemeentes, dan kunt u zich abonneren op het KLANKBORD.
Lees verder
 
Bijbelleesrooster
Het Nederlands Bijbelgenootschap stelt jaarlijks een bijbelleesrooster beschikbaar; een hulpmiddel bij het dagelijks lezen van de Bijbel.

U kunt hier de dagtekst van het NBG-bijbelleesrooster lezen (uit De Nieuwe Bijbelvertaling).
 
Collectebonnen PGB
Wilt u bij de collectes in de kerk gebruik maken van collectebonnen i.p.v. geld?
Klik hier voor meer informatie.
 
#protestant
Het magazine #protestant verschijnt vier keer per jaar. Dit gratis blad is bedoeld voor álle ambtsdragers en vrijwilligers. Klik hier om een abonnement aan te vragen.
 
Veilige kerk
Het protocol vertrou-wenspersonen Protes- tantse gemeente Barendrecht kunt u lezen via deze link
 
ANBI
Klik hier voor meer informatie over de ANBI-status.
 
Webmaster
Voor content, info, vragen, opmerkingen: webmaster@pknbarendrecht.nl
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.