Protestantse Kerk in Nederland
 
 
Kerkdiensten Kerkdiensten

Huidige coronamaatregelen Bethelkerk

Met ingang van zondag 27 februari gelden er in de Bethelkerk geen beperkende maatregelen meer. Dit betekent dat de anderhalve meter-maatregel niet meer hoeft en dat ook het mondkapje niet meer verplicht is. Maar als u toch liever het mondkapje op wilt blijven houden is dat natuurlijk geen enkel probleem.

Het Interkerkelijk Contact in Overheidszaken (CIO) merkt op dat afstand houden en een mondkapje dragen, ook als het niet meer overal hoeft, wel degelijk verstandig blijft. Verder merken zij op dat de basismaatregelen nog wel gehandhaafd blijven, zoals handen wassen, goed ventileren en in je elleboog hoesten en niesen.

Het Dagelijks Bestuur van Wijkgemeente Bethelkerk heeft besloten dat voor de twee middenvakken en het vak aan de kant van de grote parkeerplaats een vrije zitplaatskeuze geldt. Voor diegenen die graag toch liever nog wat afstand willen blijven houden is het vak aan de Barendrechtsewegzijde gereserveerd.

Ook het koffiedrinken na de dienst is weer opgestart.

Tenslotte: De voorzitter van de Generale Synode merkt op dat hij hoopt en bidt dat het gemeenteleven weer met enthousiasme wordt opgestart. De kerk is niet alleen de plek waar we God ontmoeten, maar ook elkaar. De geloofsgemeenschap is essentieel voor ons geloofsleven. 

Komende diensten in de Bethelkerk:

Zondag 19 juni 09:30 uur
Ds. E.G. Matser uit Zwijndrecht

Zondag 26 juni 09:30 uur
Ds. H.J. Ketelaar

Zondag 3 juli 09:30 uur
Ds. H.J. Ketelaar
terug
 
 
 

Inloggen


 
Ons privacybeleid
meer
 
Overige protestantse kerken

Dorpskerk
(Dorpskerkgemeente)


 
Immanuëlkerk

 

 
Vorming en Toerusting

U bent geïnteresseerd, nieuwsgierig en misschien zelfs wel op zoek, een reiziger?
Laat u dan meenemen door diverse gidsen in onze protestantse gemeente en doe mee aan die activiteiten die u interesseren. Van informatief tot entertainment en van educatief tot vormend. Zonder uzelf vast te leggen bent u uitgenodigd om deel te nemen aan een activiteit of mee te praten in één van onze vaste groepen. In tegenstelling tot wat de titel suggereert: u bent altijd welkom!

Door de ‘coronacrisis’ is het V&T programma voor 2020 beperkt.
Klik hier voor het programma van Vorming en toerusting.
 
 
Kerkblad 'KLANKBORD'
Indien u als lid bent ingeschreven in één van de Protestantse wijkgemeentes, dan kunt u zich abonneren op het KLANKBORD.
Lees verder
 
Bijbelleesrooster
Het Nederlands Bijbelgenootschap stelt jaarlijks een bijbelleesrooster beschikbaar; een hulpmiddel bij het dagelijks lezen van de Bijbel.

U kunt hier de dagtekst van het NBG-bijbelleesrooster lezen (uit De Nieuwe Bijbelvertaling).
 
Collectebonnen PGB
Wilt u bij de collectes in de kerk gebruik maken van collectebonnen i.p.v. geld?
Klik hier voor meer informatie.
 
Woord & weg
Woord & Weg is een inspiratiemagazine van de Protestantse Kerk in Nederland. Klik hier om het maandblad te raadplegen.
 
Webmaster
Voor content, info, vragen, opmerkingen: webmaster@pknbarendrecht.nl
 
ANBI
Klik hier voor meer informatie over de ANBI-status.
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.