Protestantse Kerk in Nederland
 
 
Kerkdiensten Kerkdiensten

Beste gemeenteleden,

In de kerkenraadsvergadering van 26 mei 2021 is besloten dat de aanvangstijd van de diensten voor de rest van dit jaar 10 uur blijft. In het najaar zal dit worden geëvalueerd en zal besloten worden of dit blijvend is of niet.

Per dienst kunnen maximaal 105 gemeenteleden de dienst bijwonen. (15% van de beschikbare plaatsen). Hiervoor dient u zich wel vooraf aan te melden. U kunt dit doen op het mailadres: welkomindebethelkerk@gmail.com.
Voor gemeenteleden die geen internet hebben is er de mogelijkheid om telefonisch aan te melden, u belt dan met Anke Kleemans op: 06- 5055 7477. U kunt zich (telefonisch of per mail) aanmelden uiterlijk tot zaterdagochtend 10 uur.

Alle geldende maatregelen blijven van kracht: bij gezondheidsklachten thuisblijven, handen ontsmetten bij binnenkomst, mondkapje op bij verplaatsen in de kerk, anderhalve meter afstand houden tot andere kerkgangers en de aanwijzingen volgen van de dienstdoende ambtsdragers.

Het slotlied kan op ‘praatniveau’ worden (mee)gezongen.


Verder worden er voor Startzondag nog personen gezocht die willen meedenken en meewerken aan de invulling van de Startzondag. Hiervoor kun je je melden bij ds Henk-Jan Ketelaar.

Komende diensten in de Bethelkerk:

Zondag 20 juni, 10:00 uur
Ds. E.G. Matser uit Zwijndrecht

Zondag 27 juni, 10:00 uur
Ds. H.J. Ketelaar

Zondag 4 juli, 10:00 uur
Ds. H.J. Ketelaar
terug
 
 
 

Inloggen


 
Ons privacybeleid
meer
 
Overige protestantse kerken

Dorpskerk
(Dorpskerkgemeente)


 
Immanuëlkerk

 

 
Vorming en Toerusting

U bent geïnteresseerd, nieuwsgierig en misschien zelfs wel op zoek, een reiziger?
Laat u dan meenemen door diverse gidsen in onze protestantse gemeente en doe mee aan die activiteiten die u interesseren. Van informatief tot entertainment en van educatief tot vormend. Zonder uzelf vast te leggen bent u uitgenodigd om deel te nemen aan een activiteit of mee te praten in één van onze vaste groepen. In tegenstelling tot wat de titel suggereert: u bent altijd welkom!

Door de ‘coronacrisis’ is het V&T programma voor 2020 beperkt.
Klik hier voor het programma van Vorming en toerusting.
 
 
Kerkblad 'KLANKBORD'
Indien u als lid bent ingeschreven in één van de Protestantse wijkgemeentes, dan kunt u zich abonneren op het KLANKBORD.
Lees verder
 
Bijbelleesrooster
Het Nederlands Bijbelgenootschap stelt jaarlijks een bijbelleesrooster beschikbaar; een hulpmiddel bij het dagelijks lezen van de Bijbel.

U kunt hier de dagtekst van het NBG-bijbelleesrooster lezen (uit De Nieuwe Bijbelvertaling).
 
Collectebonnen PGB
Wilt u bij de collectes in de kerk gebruik maken van collectebonnen i.p.v. geld?
Klik hier voor meer informatie.
 
Woord & weg
Woord & Weg is een inspiratiemagazine van de Protestantse Kerk in Nederland. Klik hier om het maandblad te raadplegen.
 
Webmaster
Voor content, info, vragen, opmerkingen: webmaster@pknbarendrecht.nl
 
ANBI
Klik hier voor meer informatie over de ANBI-status.
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.