Protestantse Kerk in Nederland
 
 
Huwelijksinzegening Huwelijksinzegening
Na overleg met de wijkpredikant dienen aanvragen tot huwelijksbevestiging en inzegening in de Bethelkerk tenminste 4 weken tevoren te geschieden bij het Kerkelijk Bureau (e-mail: kerkelijkbureau@pknbarendrecht.nl of tel.: 0180-617792).
In alle diensten waarin de huwelijksbevestiging plaatsvindt, wordt één collecte gehouden, waarvan 2/3 voor de kerk en 1/3 voor de diaconie bestemd is. Wilt u óók uw wijkouderling een kaart sturen?
Trouwbijbels: deze worden verzorgd door mw. J.P. Kleemans-Bos, Klipper 13, tel. 611283, e-mail: anke.kleemans@kpnmail.nl.
Omdat er diverse uitgaven zijn, kunt u met haar contact opnemen om uw keuze kenbaar te maken. Graag ongeveer 4 weken van tevoren.

 
terug
 
 
 

Inloggen


 
Ons privacybeleid
meer
 
Overige protestantse kerken

Dorpskerk
(Dorpskerkgemeente)


 
Immanuëlkerk

 

 
Vorming en Toerusting

U bent geïnteresseerd, nieuwsgierig en misschien zelfs wel op zoek, een reiziger?
Laat u dan meenemen door diverse gidsen in onze protestantse gemeente en doe mee aan die activiteiten die u interesseren. Van informatief tot entertainment en van educatief tot vormend. Zonder uzelf vast te leggen bent u uitgenodigd om deel te nemen aan een activiteit of mee te praten in één van onze vaste groepen. In tegenstelling tot wat de titel suggereert: u bent altijd welkom!

Klik hier voor het programma van Vorming en toerusting.
 
 
Kerkblad 'KLANKBORD'
Indien u als lid bent ingeschreven in één van de Protestantse wijkgemeentes, dan kunt u zich abonneren op het KLANKBORD.
Lees verder
 
Bijbelleesrooster
Het Nederlands Bijbelgenootschap stelt jaarlijks een bijbelleesrooster beschikbaar; een hulpmiddel bij het dagelijks lezen van de Bijbel.

U kunt hier de dagtekst van het NBG-bijbelleesrooster lezen (uit De Nieuwe Bijbelvertaling).
 
Collectebonnen PGB
Wilt u bij de collectes in de kerk gebruik maken van collectebonnen i.p.v. geld?
Klik hier voor meer informatie.
 
Woord & weg
Woord & Weg is een inspiratiemagazine van de Protestantse Kerk in Nederland. Klik hier om het maandblad te raadplegen.
 
Webmaster
Voor content, info, vragen, opmerkingen: webmaster@pknbarendrecht.nl
 
ANBI
Klik hier voor meer informatie over de ANBI-status.
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.