Protestantse Kerk in Nederland
 
 
Hart voor Barendrecht Hart voor Barendrecht

Vrijwilligers gezocht voor nieuw magazine
Afgelopen najaar heeft stichting Hart voor Barendrecht bekend gemaakt om in september 2020 het eerste exemplaar van een nieuw magazine te presenteren. Met dit magazine wil het Hart voor Barendrecht projectteam ‘Kerk laat je zien’ activiteiten die buiten de kerkdiensten georganiseerd worden meer zichtbaar te maken om daarmee mensen uit te nodigen om deel te nemen.

Magazine extra PR vorm voor kerkenwerk
Stichting Hart voor Barendrecht besteedt al veel aandacht aan kerkelijke activiteiten middels het wekelijkse radioprogramma ‘Hart voor Barendrecht’ bij de lokale omroep Exxact Barendrecht en de daaraan voorafgaande persberichten en de website. Het doel van het project ‘Kerk laat je zien’ is het aantal vormen om activiteiten onder de aandacht te brengen groter te maken. Het maken van een magazine is het eerste idee van het project ‘Kerk laat je zien’. De meeste kerken die in Hart voor Barendrecht participeren ondersteunen intussen dit nieuwe project.

Samen het magazine maken
Hart voor Barendrecht werkt door en voor kerken. Een project kan een succes worden als veel mensen een stukje bijdragen. Een paar vrijwilligers zijn al gevonden, maar nog niet genoeg om met het magazine van start te kunnen gaan. Wilt u ook helpen of heeft u ideeën? Voor de realisatie van de magazines zijn we op zoek naar nog meer vrijwilligers op het gebied van redactie, fotografie, vormgeving, PR en advertenties werven.

Inhoud voor het magazine
Voor de inhoud van de magazines gaat de redactie op zoek naar activiteiten die u met uw werkgroep vanuit uw geloofsovertuiging voor de medemens doet. Als u ideeën heeft waar u graag een artikel over zou willen lezen, dan kunt u dat aangeven bij de vrijwilligers.

Bent u enthousiast geworden?
Het projectteam wil dan graag samen met u in februari 2020 brainstormen over de verdere details rond het magazine. Voor meer informatie of aanmelden kunt u contact opnemen met:
Winia Schriek, tel. (0180) 619 497 of
winia.schriek@planet.nl
Arnold Sluijs, tel. (0180) 620 712 of a.m.sluijs@solcon.nl
Leo van Wijk, tel. (0180) 616 947 of l.van.wijk8@kpnplanet.nl
Marianne de Jong, tel. (0180) 618 842 of m.jong84@chello.nl
terug
 
 
 

Inloggen


 
Ons privacybeleid
meer
 
Overige protestantse kerken

Dorpskerk
(Dorpskerkgemeente)


 
Immanuëlkerk

 

 
Vorming en Toerusting

U bent geïnteresseerd, nieuwsgierig en misschien zelfs wel op zoek, een reiziger?
Laat u dan meenemen door diverse gidsen in onze protestantse gemeente en doe mee aan die activiteiten die u interesseren. Van informatief tot entertainment en van educatief tot vormend. Zonder uzelf vast te leggen bent u uitgenodigd om deel te nemen aan een activiteit of mee te praten in één van onze vaste groepen. In tegenstelling tot wat de titel suggereert: u bent altijd welkom!

Klik hier voor het programma van Vorming en toerusting.
 
 
Kerkblad 'KLANKBORD'
Indien u als lid bent ingeschreven in één van de Protestantse wijkgemeentes, dan kunt u zich abonneren op het KLANKBORD.
Lees verder
 
Bijbelleesrooster
Het Nederlands Bijbelgenootschap stelt jaarlijks een bijbelleesrooster beschikbaar; een hulpmiddel bij het dagelijks lezen van de Bijbel.

U kunt hier de dagtekst van het NBG-bijbelleesrooster lezen (uit De Nieuwe Bijbelvertaling).
 
Collectebonnen PGB
Wilt u bij de collectes in de kerk gebruik maken van collectebonnen i.p.v. geld?
Klik hier voor meer informatie.
 
Woord & weg
Woord & Weg is een inspiratiemagazine van de Protestantse Kerk in Nederland. Klik hier om het maandblad te raadplegen.
 
Webmaster
Voor content, info, vragen, opmerkingen: webmaster@pknbarendrecht.nl
 
ANBI
Klik hier voor meer informatie over de ANBI-status.
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.