Protestantse Kerk in Nederland
 
 
Er zit muziek in Carnisse Haven... Er zit muziek in Carnisse Haven...

Zaterdag 28 maart 2020, 20:00 uur
Zaterdag 28 maart om 20.00 uur is er in Carnisse Haven een concert van het Golden Circle Ensemble o.l.v. John Bakker. Het is een jong en energiek internationaal ensemble dat bestaat uit een vaste kern van professionele zangers en gevorderde studenten. Samen zorgen zij voor een fantastische klankkleur en een concert op hoog niveau. Deze avond brengen zij het “Stabat Mater” van G. Pergolesi begeleid op orgel door Anton Doornhein en twee violisten waaronder Leonid Nikishin. Het tweede stuk is het oratorium “Olivet to Calvary” van J. H. Maunder begeleid op orgel. In dit stuk kunt u ook genieten van de solisten van het ensemble. Het concert wordt afgesloten met enkele Negro Spirituals gezongen rond de piano.
Informatie over de kaartverkoop volgt later.

Commissie Cultuur Carnisse Haven

Zaterdag 4 april 2020, 20:00 uur
Zaterdag 4 april 2020 maakt de band LEV haar opwachting in Carnisse Haven, Noordersingel 30. Het concert begint om 20.00 uur. De band verzorgt een avondvullend programma om de nieuwe liederen en het verhaal achter de liederen met jou te delen! En zoals je van LEV mag verwachten, zorgt de band ervoor dat er ook heerlijk kan worden meegezongen met zowel nieuwe als vertrouwde liederen.
‘Dansen in de regen’ is de titel van het nieuwe album van LEV, dat in februari 2020 verschijnt! Een album met twaalf nieuwe, frisse, Nederlandstalige liederen. Centraal staat het leven met God, waarin je mag zijn als een kind; blij en onbevangen, vrij en vol verlangen. Een leven met hoogte- en dieptepunten, maar met het vertrouwen dat Hij erbij is en dat Hij goed is, altijd.
LEV is Hebreeuws voor het woord 'hart'. LEV heeft hart voor God, muziek en mensen. De band maakt nieuwe Nederlandstalige muziek met een eerlijke boodschap om mensen te bemoedigen en inspireren. Voor informatie over de band www.bandlev.nl.
Kaarten zijn verkrijgbaar via truetickets.nl/p/13449/nieuw-album-en-voorjaarsconcerten-lev en kosten € 19,- (t/m 12 jaar € 13,-). Het concert wordt mede mogelijk gemaakt door stichting Hart voor Barendrecht en ondersteund door commissie Cultuur Carnisse Haven.
Voor meer informatie over de organisatie:
Stichting Hart voor Barendrecht
 
terug
 
 
 

Inloggen


 
ANBI
Klik hier voor meer informatie over de ANBI-status.
 
Ons privacybeleid
meer
 
Overige protestantse kerken

Dorpskerk
(Dorpskerkgemeente)


 
Immanuëlkerk

 

 
Vorming en Toerusting

U bent geïnteresseerd, nieuwsgierig en misschien zelfs wel op zoek, een reiziger?
Laat u dan meenemen door diverse gidsen in onze protestantse gemeente en doe mee aan die activiteiten die u interesseren. Van informatief tot entertainment en van educatief tot vormend. Zonder uzelf vast te leggen bent u uitgenodigd om deel te nemen aan een activiteit of mee te praten in één van onze vaste groepen. In tegenstelling tot wat de titel suggereert: u bent altijd welkom!
Klik hier voor het programma van Vorming en toerusting.
 
Bijbelleesrooster
Het Nederlands Bijbelgenootschap stelt jaarlijks een bijbelleesrooster beschikbaar; een hulpmiddel bij het dagelijks lezen van de Bijbel.

U kunt hier de dagtekst van het NBG-bijbelleesrooster lezen (uit De Nieuwe Bijbelvertaling).
 
Kerkblad 'KLANKBORD'
Indien u als lid bent ingeschreven in één van de Protestantse wijkgemeentes, dan kunt u zich abonneren op het KLANKBORD.Lees verder
 
Collectebonnen PGB
Wilt u bij de collectes in de kerk gebruik maken van collectebonnen i.p.v. geld?
Klik hier voor meer informatie.
 
Woord & weg
Woord & Weg is een inspiratiemagazine van de Protestantse Kerk in Nederland. Klik hier om het maandblad te raadplegen.
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.