Protestantse Kerk in Nederland
 
 
Er Zit Muziek In Carnisse Haven. 17 november 2018 Er Zit Muziek In Carnisse Haven. 17 november 2018

MUZIEK IN CARNISSE HAVEN MET GOLDEN CIRCLE!
Sinds 2016 organiseert commissie Cultuur Carnisse Haven met succes een aantal concerten per jaar voor belangstellenden in en rond Barendrecht in kerkelijk centrum Carnisse Haven. De muziekstijlen zijn breed en gevarieerd.  Zaterdag 17 november a.s. verwelkomt commissie Cultuur Carnisse Haven het Golden Circle Ensemble o.l.v. John Bakker. Aanvang 20.00 uur, vanaf 19.15 uur zijn de deuren geopend.
Het Golden Circle Ensemble bestaat uit jonge mensen van verschillende nationaliteiten (studerend of net afgestudeerd aan het conservatorium). Het ensemble heeft als doel: door muziek de harten van mensen te raken. Met elkaar proberen zij u te laten voelen wat muziek met u kan doen en daarvoor zijn de aria’s en koorwerken, die zonder koor, maar met alleen deze solisten gezongen worden, uitermate geschikt. Dirigent John Bakker werkt als “director of music” bij de Amerikaanse Protestantse Kerk te Den Haag. De organist van het ensemble is André de Jager en violist Leonid Nikishin zal eveneens een bijdrage leveren.
Kaarten voor het concert ’s avonds zijn vanaf 24 oktober a.s. in de voorverkoop verkrijgbaar bij
 

 • The Read Shop (Middenbaan 82),
 • Kruithof Optiek (Van Beuningenhaven 37) en via de
 • koster van Kerkelijk Centrum Carnisse Haven (Noordersingel 30).
   
  Het is ook mogelijk toegangskaarten via te bestellen.
  Een kaartje kost € 15,- (jongeren tot 16 jaar € 5,-) inclusief 1 consumptie in de pauze. (Aan de deur geldt een toeslag van € 2,50 per kaartje).  
   
Het ensemble zal worden bijgestaan door een scratchkoor dat de Stichting Golden Circles Music Productions op zaterdagmorgen organiseert. Een scratchkoor is een uitdaging, voor John Bakker, de dirigent én de zangers. ’s Ochtends ontmoeten ze elkaar voor het eerst, van 9.30 uur tot 12.00 uur worden er 5 koorwerken ingestudeerd, in dit geval 2 werken uit het Requiem van Fauré en enkele Negro Spirituals. ‘s Avonds moet het concert al gegeven worden. Ook u kunt hieraan deelnemen. Aanmelden voor het scratchkoor kan via   of via de website www.goldencirclesmp.nl. De kosten bedragen € 25,- per persoon.
 
Commissie Cultuur Carnisse Haven
 

terug
 
 
 

Inloggen


 
Overige protestantse kerken

Dorpskerk
(Dorpskerkgemeente)


 

  Immanuëlkerk

 
ANBI

Klik hier voor meer informatie over de ANBI-status.
 
Ons privacybeleid
meer
 
Bijbelleesrooster
Het Nederlands Bijbelgenootschap stelt jaarlijks een bijbelleesrooster beschikbaar; een hulpmiddel bij het dagelijks lezen van de Bijbel.

U kunt hier de dagtekst van het NBG-bijbelleesrooster lezen (uit De Nieuwe Bijbelvertaling).
 
Kerkblad 'KLANKBORD'
Indien u als lid bent ingeschreven in één van de Protestantse wijkgemeentes, dan kunt u zich abonneren op het KLANKBORD.Lees verder
 
Collectebonnen PGB
Wilt u bij de collectes in de kerk gebruik maken van collectebonnen i.p.v. met geld?
Klik hier voor meer informatie.

 
 
Woord & weg

Woord & Weg is een inspiratiemagazine van de Protestantse Kerk in Nederland.

Klik hier om het maandblad te raadplegen.
 
Vorming en Toerusting

U bent geïnteresseerd, nieuwsgierig en misschien zelfs wel op zoek, een reiziger?
Laat u dan meenemen door diverse gidsen in onze protestantse gemeente en doe mee aan die activiteiten die u interesseren. Van informatief tot entertainment en van educatief tot vormend. Zonder uzelf vast te leggen bent u uitgenodigd om deel te nemen aan een activiteit of mee te praten in één van onze vaste groepen. In tegenstelling tot wat de titel suggereert: u bent altijd welkom!
Klik hier voor het programma van Vorming en toerusting.
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.