Protestantse Kerk in Nederland
 
 
CARNISSE HAVEN ACTUEEL CARNISSE HAVEN ACTUEEL

Beste lezer,
Aan deze rubriek worden zo nodig dagelijks onderwerpen toegevoegd en/of aangepast. Hebt u een actueel onderwerp waar de gemeenteleden van Carnisse Haven over geinformeerd moet worden, dan stuurt u een email naar info@pknbarendrecht.nl.


Onthulling glas-in-loodraam uitgesteld tot 13 november

Met lood in onze schoenen laten wij jullie weten dat het maken van het tweede glas-in-loodraam langer duurt dan Glasatelier Hagemeier had verwacht. De feestelijke onthulling hebben we dan ook uitgesteld tot zaterdag 13 november. De aansluitende tentoonstelling ‘Gekleurde Verhalen’ is gratis te bezichtigen van 15 november tot en met zaterdag 28 november in Carnisse Haven. Openingstijden: maandag tot en met donderdag en zaterdag van 13.00 tot 15.00 uur.
Het voordeel van dit uitstel is dat we vijf weken langer de tijd hebben om jullie stukje voor stukje de voortgang te laten zien. Heb je nog geen gift gegeven voor het raam, dan heb je daar nu nog tijd voor… Alle bijdragen zijn welkom op rekening: NL73 RABO 0305 4202 16 t.n.v. PGB, Carnisse Haven, o.v.v. ‘glas-in-lood’.

Nel Vis, Freek Plugge en Petra Teunissen
 
terug
 
 
 

Inloggen


 
Ons privacybeleid
meer
 
Overige protestantse kerken

Dorpskerk
(Dorpskerkgemeente)


 
Immanuëlkerk

 

 
Vorming en Toerusting

U bent geïnteresseerd, nieuwsgierig en misschien zelfs wel op zoek, een reiziger?
Laat u dan meenemen door diverse gidsen in onze protestantse gemeente en doe mee aan die activiteiten die u interesseren. Van informatief tot entertainment en van educatief tot vormend. Zonder uzelf vast te leggen bent u uitgenodigd om deel te nemen aan een activiteit of mee te praten in één van onze vaste groepen. In tegenstelling tot wat de titel suggereert: u bent altijd welkom!

Door de ‘coronacrisis’ is het V&T programma voor 2020 beperkt.
Klik hier voor het programma van Vorming en toerusting.
 
 
Kerkblad 'KLANKBORD'
Indien u als lid bent ingeschreven in één van de Protestantse wijkgemeentes, dan kunt u zich abonneren op het KLANKBORD.
Lees verder
 
Bijbelleesrooster
Het Nederlands Bijbelgenootschap stelt jaarlijks een bijbelleesrooster beschikbaar; een hulpmiddel bij het dagelijks lezen van de Bijbel.

U kunt hier de dagtekst van het NBG-bijbelleesrooster lezen (uit De Nieuwe Bijbelvertaling).
 
Collectebonnen PGB
Wilt u bij de collectes in de kerk gebruik maken van collectebonnen i.p.v. geld?
Klik hier voor meer informatie.
 
Woord & weg
Woord & Weg is een inspiratiemagazine van de Protestantse Kerk in Nederland. Klik hier om het maandblad te raadplegen.
 
Webmaster
Voor content, info, vragen, opmerkingen: webmaster@pknbarendrecht.nl
 
ANBI
Klik hier voor meer informatie over de ANBI-status.
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.