Protestantse Kerk in Nederland
 
 
Zingen in Carnisse Haven Zingen in Carnisse Haven

Het liedboek “Zingen en bidden in huis en kerk” is alweer 6 jaar in gebruik in onze kerken. Toch zijn er nog steeds veel liederen die nooit worden gezongen. Dat is ook logisch met een boek met 1016 “nummers” en 1500 pagina’s. In de kerkdienst wordt altijd een keuze gemaakt, meestal kunnen niet meer dan 6 à 7 liederen worden gezongen. Daarom is het fijn om regelmatig met elkaar, buiten de dienst om, liederen te zingen. Onder leiding van Jan van Dijk wordt twee keer per maand op woensdagmorgen een ontspannen zanguurtje gehouden. Jan vertelt iets over de achtergrond van de liederen, zowel over de tekst als de melodie. Ook de plaats in het kerkelijk jaar wordt uitgelegd. Maar er wordt vooral veel gezongen! U mag ook zelf liederen kiezen.
Het zanguurtje vindt plaats iedere tweede en vierde woensdag van de maand van half elf tot half twaalf in de mooie kerkzaal van Carnisse Haven met begeleiding van orgel en piano. Vooraf en na afloop is er koffie in de huiskamer. Aanmelden is niet nodig, u bent van harte uitgenodigd!
terug
 
 
 

Inloggen


 
Ons privacybeleid
meer
 
Overige protestantse kerken

Dorpskerk
(Dorpskerkgemeente)


 
Immanuëlkerk

 

 
Vorming en Toerusting

U bent geïnteresseerd, nieuwsgierig en misschien zelfs wel op zoek, een reiziger?
Laat u dan meenemen door diverse gidsen in onze protestantse gemeente en doe mee aan die activiteiten die u interesseren. Van informatief tot entertainment en van educatief tot vormend. Zonder uzelf vast te leggen bent u uitgenodigd om deel te nemen aan een activiteit of mee te praten in één van onze vaste groepen. In tegenstelling tot wat de titel suggereert: u bent altijd welkom!

Door de ‘coronacrisis’ is het V&T programma voor 2020 beperkt.
Klik hier voor het programma van Vorming en toerusting.
 
 
Kerkblad 'KLANKBORD'
Indien u als lid bent ingeschreven in één van de Protestantse wijkgemeentes, dan kunt u zich abonneren op het KLANKBORD.
Lees verder
 
Bijbelleesrooster
Het Nederlands Bijbelgenootschap stelt jaarlijks een bijbelleesrooster beschikbaar; een hulpmiddel bij het dagelijks lezen van de Bijbel.

U kunt hier de dagtekst van het NBG-bijbelleesrooster lezen (uit De Nieuwe Bijbelvertaling).
 
Collectebonnen PGB
Wilt u bij de collectes in de kerk gebruik maken van collectebonnen i.p.v. geld?
Klik hier voor meer informatie.
 
Woord & weg
Woord & Weg is een inspiratiemagazine van de Protestantse Kerk in Nederland. Klik hier om het maandblad te raadplegen.
 
Webmaster
Voor content, info, vragen, opmerkingen: webmaster@pknbarendrecht.nl
 
ANBI
Klik hier voor meer informatie over de ANBI-status.
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.