Protestantse Kerk in Nederland
 
 
Noord- en Zuid-West (Bethelkerk)

Noord- en Zuid-West (Bethelkerk)De wijk Noord en Zuid-West maakt onderdeel uit van de gezamelijke website van de wijken Carnisse Haven en Zuid-Oost.

 ________________________________________________________________________

De Protestantse Gemeente Barendrecht kent een lange en waardevolle traditie van samen kerk zijn. We zijn een actieve gemeente in een zich steeds vernieuwende traditie.

Het eigene van de Protestantse gemeente wordt gevormd door mensen, die geloven in God, de God zoals wij die kennen vanuit de Bijbel. De kerk belijdt Jezus Christus als de Heer van de wereld en roept vanuit het Evangelie op tot vernieuwing van ons leven en handelen in de samenleving.

Binnen Barendrecht-Dorp kennen wij 3 wijken elk met een eigen Wijkkerkenraad. Er is een zekere vaste lijn hoe we met elkaar gemeente willen zijn, maar bovenal willen wij een pluriforme kerk zijn waarin ruimte is voor verschillende opvattingen rondom geloofsbeleving en gemeente-zijn.

terug
 
 
 

Inloggen


 
ANBI
Klik hier voor meer informatie over de ANBI-status.
 
Ons privacybeleid
meer
 
Overige protestantse kerken

Dorpskerk
(Dorpskerkgemeente)


 
Immanuëlkerk

 

 
Vorming en Toerusting

U bent geïnteresseerd, nieuwsgierig en misschien zelfs wel op zoek, een reiziger?
Laat u dan meenemen door diverse gidsen in onze protestantse gemeente en doe mee aan die activiteiten die u interesseren. Van informatief tot entertainment en van educatief tot vormend. Zonder uzelf vast te leggen bent u uitgenodigd om deel te nemen aan een activiteit of mee te praten in één van onze vaste groepen. In tegenstelling tot wat de titel suggereert: u bent altijd welkom!
Klik hier voor het programma van Vorming en toerusting.

LET OP: Wegens het besmettingsrisico van het corona virus gaan alle activiteiten tot 1 juni 2020 niet door.
 
Kerkblad 'KLANKBORD'
Indien u als lid bent ingeschreven in één van de Protestantse wijkgemeentes, dan kunt u zich abonneren op het KLANKBORD.Lees verder
 
Bijbelleesrooster
Het Nederlands Bijbelgenootschap stelt jaarlijks een bijbelleesrooster beschikbaar; een hulpmiddel bij het dagelijks lezen van de Bijbel.

U kunt hier de dagtekst van het NBG-bijbelleesrooster lezen (uit De Nieuwe Bijbelvertaling).
 
Collectebonnen PGB
Wilt u bij de collectes in de kerk gebruik maken van collectebonnen i.p.v. geld?
Klik hier voor meer informatie.
 
Woord & weg
Woord & Weg is een inspiratiemagazine van de Protestantse Kerk in Nederland. Klik hier om het maandblad te raadplegen.
 
Webmaster
Voor content, info, vragen, opmerkingen:
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.