Protestantse Kerk in Nederland
 
 
Nieuw tijdens de Bethelbazar Nieuw tijdens de Bethelbazar

Kinderrondes van het Rad van Avontuur
Bijna is het zover. Alle commissieleden zien weer uit naar de Bethelbazar en wellicht veel bezoekers ook. Op vrijdag 12 en zaterdag 13 mei staat er weer veel te gebeuren in en rond de Bethelkerk. Naast veel vertrouwde activiteiten is er een nieuw onderdeel bijgekomen op de zaterdagavond: de kinderrondes van het Rad van Avontuur. Gegarandeerd prijs.
Iedereen kijkt uit naar de Bethelbazar omdat het gezellig is en er koopjes te halen zijn. Het hoofddoel van de bazar is en blijft: mensen helpen. Daarvoor zijn dit jaar drie doelen geselecteerd die gesteund worden:

• Stichting Khaki fonds, (Onderwijs voor weeskinderen in Soedan en Congo),
• Moldovan Christian Aid (Jongeren helpen zieke en eenzame ouderen)
• Kledingbank Uniek; het fietsenproject.

Verse, zelfgebakken taarten
Tijdens de bazar worden binnen aan de bar koffie, thee, fris en taartpunten verkocht. Een gezellig rustmomentje tijdens de bazar, waar u kunt genieten van een punt zelfgebakken taart. Doordat veel mensen de lekkerste taarten aanleveren die ze zelf bakken, is het aanbod gegarandeerd divers en goed. Een lekkere taart is een verse taart. Zodoende kunt u op vrijdag 12- en zaterdag 13 mei uw zelfgebakken taarten komen brengen naar de bar in de jeugdzaal van de Bethelkerk. Alvast bedankt!
 
terug
 
 
 

Inloggen


 
Kalender
 
Ons privacybeleid
meer
 
Overige protestantse kerken

Dorpskerk
(Dorpskerkgemeente)


 
Immanuëlkerk

 

 
Vorming en Toerusting

U bent geïnteresseerd, nieuwsgierig en misschien zelfs wel op zoek, een reiziger?
Laat u dan meenemen door diverse gidsen in onze protestantse gemeente en doe mee aan die activiteiten die u interesseren. Van informatief tot entertainment en van educatief tot vormend. Zonder uzelf vast te leggen bent u uitgenodigd om deel te nemen aan een activiteit of mee te praten in één van onze vaste groepen. In tegenstelling tot wat de titel suggereert: u bent altijd welkom!

Klik hier voor het programma van Vorming en toerusting.
 
 
Kerkblad 'KLANKBORD'
Indien u als lid bent ingeschreven in één van de Protestantse wijkgemeentes, dan kunt u zich abonneren op het KLANKBORD.
Lees verder
 
Bijbelleesrooster
Het Nederlands Bijbelgenootschap stelt jaarlijks een bijbelleesrooster beschikbaar; een hulpmiddel bij het dagelijks lezen van de Bijbel.

U kunt hier de dagtekst van het NBG-bijbelleesrooster lezen (uit De Nieuwe Bijbelvertaling).
 
Collectebonnen PGB
Wilt u bij de collectes in de kerk gebruik maken van collectebonnen i.p.v. geld?
Klik hier voor meer informatie.
 
Woord & weg
Woord & Weg is een inspiratiemagazine van de Protestantse Kerk in Nederland. Klik hier om het maandblad te raadplegen.
 
Webmaster
Voor content, info, vragen, opmerkingen: webmaster@pknbarendrecht.nl
 
ANBI
Klik hier voor meer informatie over de ANBI-status.
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.