Protestantse Kerk in Nederland
 
 
Neva-ensemble in Carnisse Haven Neva-ensemble in Carnisse Haven

Zaterdag 11 januari 2020, 20:00 uur

Cultuur Carnisse Haven verwelkomt het bij velen bekende NEVA-ensemble uit Sint Petersburg. Het Russische klein koor bestaande uit twee zangeressen en drie zangers wordt begeleid door een pianiste. Zij zingen liederen van Slavisch-Byzantijnse kerkmuziek, kerstliederen en Russische volksmuziek dat het lief en leed van het uitgestrekte platteland vertolkt. Het ensemble besluit met aria’s, duetten, romances en trio’s van beroemde (Russische) componisten. Zij staan bekend om hun zuivere vocale prestaties. Zij ontvangen veel waardering voor hun op geheel eigen wijze gezongen Russische liederen. 
Toegang is vrij. Na afloop van het concert wordt via een collecte door de zangers een vrijwillige gift gevraagd. Informatie over het ensemble www.neva-ensemble.narod.ru.
Voor vragen over het concert kunt u bij Freek Plugge (T 0180 619063) of per mail via terecht.
Commissie Cultuur Carnisse Haven
terug
 
 
 

Inloggen


 
Overige protestantse kerken

Dorpskerk
(Dorpskerkgemeente)


 
Immanuëlkerk

 

 
Vorming en Toerusting

U bent geïnteresseerd, nieuwsgierig en misschien zelfs wel op zoek, een reiziger?
Laat u dan meenemen door diverse gidsen in onze protestantse gemeente en doe mee aan die activiteiten die u interesseren. Van informatief tot entertainment en van educatief tot vormend. Zonder uzelf vast te leggen bent u uitgenodigd om deel te nemen aan een activiteit of mee te praten in één van onze vaste groepen. In tegenstelling tot wat de titel suggereert: u bent altijd welkom!
Klik hier voor het programma van Vorming en toerusting.
 
Bijbelleesrooster
Het Nederlands Bijbelgenootschap stelt jaarlijks een bijbelleesrooster beschikbaar; een hulpmiddel bij het dagelijks lezen van de Bijbel.

U kunt hier de dagtekst van het NBG-bijbelleesrooster lezen (uit De Nieuwe Bijbelvertaling).
 
Kerkblad 'KLANKBORD'
Indien u als lid bent ingeschreven in één van de Protestantse wijkgemeentes, dan kunt u zich abonneren op het KLANKBORD.Lees verder
 
Collectebonnen PGB
Wilt u bij de collectes in de kerk gebruik maken van collectebonnen i.p.v. geld?
Klik hier voor meer informatie.
 
Woord & weg
Woord & Weg is een inspiratiemagazine van de Protestantse Kerk in Nederland. Klik hier om het maandblad te raadplegen.
 
ANBI
Klik hier voor meer informatie over de ANBI-status.
 
Ons privacybeleid
meer
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.