Protestantse Kerk in Nederland
 
 
Onderweg naar Rome Onderweg naar Rome

Zaterdag 11 september 2021 om 20:00 uur gaat in verschillende kerken in Barendrecht de film ‘Onderweg naar Rome’ in première.  Vanaf februari tot augustus dit jaar heeft stichting Hart voor Barendrecht op verschillende locaties in Barendrecht filmopnames gemaakt voor de verfilming van het vervolgverhaal op de film ‘Terug naar Nazareth’. ‘Onderweg naar Rome’ is geschikt voor jongeren op het voortgezet onderwijs tot oud(eren).
Er is gelegenheid de filmpremière ‘live’ bij te wonen in de St. Augustinus Parochie, Bethelkerk, Carnisse Haven, Diamantgemeente, Dorpskerk, Immanuëlkerk en de Maranathakerk. Toegang is gratis, vooraf aanmelden wel verplicht. Uiterlijk 10 september wordt per mail (of telefonisch) bevestigd of de première ‘live’ kan worden bijgewoond. Een aantal kerken in Barendrecht zendt de film ook via de eigen digitale kanalen uit. 
In de film ‘Onderweg naar Rome’ vertelt één van de apostelen waartoe Jezus Christus op aarde is gekomen, wat Hij voor de mensheid heeft gedaan en wat dit nog steeds voor ons en de wereld betekent. Het kernteam van het filmproject ziet reeds terug op een waardevolle verbinding die tussen de vele vrijwilligers (wel 40!) uit verschillende kerken in Barendrecht is ontstaan. 
Bekijk hier de trailer:

Onderweg naar Rome

Aanmelden kan via onderstaan emailadres:
onderwegnaarrome@hartvoorbarendrecht.nl
De organisatie wenst iedereen veel kijkplezier!
terug
 
 
 

Inloggen


 
Kalender
 
Ons privacybeleid
meer
 
Overige protestantse kerken

Dorpskerk
(Dorpskerkgemeente)


 
Immanuëlkerk

 

 
Vorming en Toerusting

U bent geïnteresseerd, nieuwsgierig en misschien zelfs wel op zoek, een reiziger?
Laat u dan meenemen door diverse gidsen in onze protestantse gemeente en doe mee aan die activiteiten die u interesseren. Van informatief tot entertainment en van educatief tot vormend. Zonder uzelf vast te leggen bent u uitgenodigd om deel te nemen aan een activiteit of mee te praten in één van onze vaste groepen. In tegenstelling tot wat de titel suggereert: u bent altijd welkom!

Klik hier voor het programma van Vorming en toerusting.
 
 
Kerkblad 'KLANKBORD'
Indien u als lid bent ingeschreven in één van de Protestantse wijkgemeentes, dan kunt u zich abonneren op het KLANKBORD.
Lees verder
 
Bijbelleesrooster
Het Nederlands Bijbelgenootschap stelt jaarlijks een bijbelleesrooster beschikbaar; een hulpmiddel bij het dagelijks lezen van de Bijbel.

U kunt hier de dagtekst van het NBG-bijbelleesrooster lezen (uit De Nieuwe Bijbelvertaling).
 
Collectebonnen PGB
Wilt u bij de collectes in de kerk gebruik maken van collectebonnen i.p.v. geld?
Klik hier voor meer informatie.
 
Woord & weg
Woord & Weg is een inspiratiemagazine van de Protestantse Kerk in Nederland. Klik hier om het maandblad te raadplegen.
 
Webmaster
Voor content, info, vragen, opmerkingen: webmaster@pknbarendrecht.nl
 
ANBI
Klik hier voor meer informatie over de ANBI-status.
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.