Protestantse Kerk in Nederland
 
 
Kom in de Kerkenraad. Kom in de Kerkenraad.
Binnen onze wijkgemeente vinden vele activiteiten plaats. Veel mensen zijn actief bezig met kerkenwerk.  Dit gebeurt op verschillende manieren; het wegbrengen van de bloemen in de kerk, meehelpen met schoonmaakwerkzaamheden, verzorgen van een beamerpresentatie, meewerken met de kinder- en kledingbeurs, je inzetten voor jongeren, voor ouderen, meewerken met het Groot-Huis-Bezoek en zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan.
Naast al deze doeners zijn er ook mensen nodig die bestuurlijk kunnen meedenken, de ambtsdragers.

Zoals u wellicht weet is er in januari altijd een dienst waarop afscheid genomen wordt van ambtsdragers, maar waar ook gemeenteleden in het ambt worden bevestigd. Dat staat komend jaar ook weer te gebeuren namelijk op zondag 27 januari. Dan zouden we graag weer een aantal nieuwe personen zien die zich als ambtsdrager gaan inzetten voor onze wijkgemeente.

Veel mensen denken dat ambtsdrager iets is voor mensen met ervaring en vinden zich niet geschikt. Maar we hebben allemaal verschillende talenten en we staan er niet alleen voor.
Wij zouden het fijn vinden als we nieuwe personen kunnen verwelkomen als ouderling of als diaken.
 

Heeft u zelf belangstelling, of weet u iemand die misschien te bescheiden is om zich aan te melden, praat eens met iemand uit de Wijkkerkenraad. Dat zou kunnen met ondergetekende of met onze scriba . Dat kan natuurlijk ook met ds. Bert de Wit  of Annemieke van Oost-Reiber.
Misschien kunt u op deze manier een steentje bijdragen aan de opbouw van de gemeente van Christus.

Namens de Wijkkerkenraad Carnisse Haven,
Hans Verhoeff, voorzitter
terug
 
 
 

Inloggen


 
Overige protestantse kerken

Dorpskerk
(Dorpskerkgemeente)


 

  Immanuëlkerk

 
ANBI

Klik hier voor meer informatie over de ANBI-status.
 
Ons privacybeleid
meer
 
Bijbelleesrooster
Het Nederlands Bijbelgenootschap stelt jaarlijks een bijbelleesrooster beschikbaar; een hulpmiddel bij het dagelijks lezen van de Bijbel.

U kunt hier de dagtekst van het NBG-bijbelleesrooster lezen (uit De Nieuwe Bijbelvertaling).
 
Kerkblad 'KLANKBORD'
Indien u als lid bent ingeschreven in één van de Protestantse wijkgemeentes, dan kunt u zich abonneren op het KLANKBORD.Lees verder
 
Collectebonnen PGB
Wilt u bij de collectes in de kerk gebruik maken van collectebonnen i.p.v. met geld?
Klik hier voor meer informatie.

 
 
Woord & weg

Woord & Weg is een inspiratiemagazine van de Protestantse Kerk in Nederland.

Klik hier om het maandblad te raadplegen.
 
Vorming en Toerusting

U bent geïnteresseerd, nieuwsgierig en misschien zelfs wel op zoek, een reiziger?
Laat u dan meenemen door diverse gidsen in onze protestantse gemeente en doe mee aan die activiteiten die u interesseren. Van informatief tot entertainment en van educatief tot vormend. Zonder uzelf vast te leggen bent u uitgenodigd om deel te nemen aan een activiteit of mee te praten in één van onze vaste groepen. In tegenstelling tot wat de titel suggereert: u bent altijd welkom!
Klik hier voor het programma van Vorming en toerusting.
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.