Protestantse Kerk in Nederland
 
 
Koffieclub Triomfatorkerk Koffieclub Triomfatorkerk
Dinsdag 27 november is er weer koffieclub. Door de verkoop van de Triomfatorkerk is het de laatste keer dat we samenkomen, daarna houdt de “Koffieclub Triomfatorkerk” na ruim 50 jaar op te bestaan. We willen op gepaste wijze afscheid nemen door na de gewone koffiemorgen gezamenlijk een warme stamppotmaaltijd te gebruiken. We beginnen zoals altijd om 10:00 uur, dan staat de koffie voor u klaar. U bent allen van harte uitgenodigd. Heeft u een gedicht of een leuk stukje, breng het mee en laat het ons horen. Samen gaan we er een fijne morgen van maken. Een lieve groet aan de zieken, we denken aan jullie.
Met vriendelijke groet, Jack van Aalst
terug
 
 
 

Inloggen


 
Overige protestantse kerken

Dorpskerk
(Dorpskerkgemeente)


 

  Immanuëlkerk

 
ANBI

Klik hier voor meer informatie over de ANBI-status.
 
Ons privacybeleid
meer
 
Bijbelleesrooster
Het Nederlands Bijbelgenootschap stelt jaarlijks een bijbelleesrooster beschikbaar; een hulpmiddel bij het dagelijks lezen van de Bijbel.

U kunt hier de dagtekst van het NBG-bijbelleesrooster lezen (uit De Nieuwe Bijbelvertaling).
 
Kerkblad 'KLANKBORD'
Indien u als lid bent ingeschreven in één van de Protestantse wijkgemeentes, dan kunt u zich abonneren op het KLANKBORD.Lees verder
 
Collectebonnen PGB
Wilt u bij de collectes in de kerk gebruik maken van collectebonnen i.p.v. met geld?
Klik hier voor meer informatie.

 
 
Woord & weg

Woord & Weg is een inspiratiemagazine van de Protestantse Kerk in Nederland.

Klik hier om het maandblad te raadplegen.
 
Vorming en Toerusting

U bent geïnteresseerd, nieuwsgierig en misschien zelfs wel op zoek, een reiziger?
Laat u dan meenemen door diverse gidsen in onze protestantse gemeente en doe mee aan die activiteiten die u interesseren. Van informatief tot entertainment en van educatief tot vormend. Zonder uzelf vast te leggen bent u uitgenodigd om deel te nemen aan een activiteit of mee te praten in één van onze vaste groepen. In tegenstelling tot wat de titel suggereert: u bent altijd welkom!
Klik hier voor het programma van Vorming en toerusting.
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.