Protestantse Kerk in Nederland
 
 
Kijk eens om je heen... Kijk eens om je heen...
De kindernevendienst van de Bethelkerk werkt tijdens de adventstijd aan het thema “Kijk eens om je heen”. Centraal staan de lezingen van Micha. Hij kijkt om zich heen en vraagt zich af hoe je kunt verwachten dat het allemaal goed komt, wanneer het met iedereen slecht gaat. Met Micha samen kijken we tijdens de adventsperiode uit naar het licht dat het donker verjaagt. Hij vertelt ons dat God de wereld niet los laat. Mensen zijn alleen maar met zichzelf bezig en Micha ziet dat. Zijn hart is donker, maar wordt steeds lichter. Hij leert ons deze periode kijken naar de kleine initiatieven die er zijn.
Micha heeft oog voor de mensen om ons heen die niet mee kunnen komen. Ook in onze tijd zijn er mensen die we niet mogen vergeten. Micha laat zijn licht op deze mensen schijnen. Het thema sluit mooi aan bij het thema van waarderende gemeente opbouw: “
Ik zie je! Oog voor God en mensen”. Elke week kijken we samen met Micha goed om ons heen!
Kijkt u mee?


Ivm het project willen we u vragen om het product van de maand voor de voedselbank op 15 december mee te nemen naar uw zitplaats
terug
 
 
 

Inloggen


 
Ons privacybeleid
meer
 
Overige protestantse kerken

Dorpskerk
(Dorpskerkgemeente)


 
Immanuëlkerk

 

 
Vorming en Toerusting

U bent geïnteresseerd, nieuwsgierig en misschien zelfs wel op zoek, een reiziger?
Laat u dan meenemen door diverse gidsen in onze protestantse gemeente en doe mee aan die activiteiten die u interesseren. Van informatief tot entertainment en van educatief tot vormend. Zonder uzelf vast te leggen bent u uitgenodigd om deel te nemen aan een activiteit of mee te praten in één van onze vaste groepen. In tegenstelling tot wat de titel suggereert: u bent altijd welkom!

Door de ‘coronacrisis’ is het V&T programma voor 2020 beperkt.
Klik hier voor het programma van Vorming en toerusting.
 
 
Kerkblad 'KLANKBORD'
Indien u als lid bent ingeschreven in één van de Protestantse wijkgemeentes, dan kunt u zich abonneren op het KLANKBORD.
Lees verder
 
Bijbelleesrooster
Het Nederlands Bijbelgenootschap stelt jaarlijks een bijbelleesrooster beschikbaar; een hulpmiddel bij het dagelijks lezen van de Bijbel.

U kunt hier de dagtekst van het NBG-bijbelleesrooster lezen (uit De Nieuwe Bijbelvertaling).
 
Collectebonnen PGB
Wilt u bij de collectes in de kerk gebruik maken van collectebonnen i.p.v. geld?
Klik hier voor meer informatie.
 
Woord & weg
Woord & Weg is een inspiratiemagazine van de Protestantse Kerk in Nederland. Klik hier om het maandblad te raadplegen.
 
Webmaster
Voor content, info, vragen, opmerkingen: webmaster@pknbarendrecht.nl
 
ANBI
Klik hier voor meer informatie over de ANBI-status.
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.