Protestantse Kerk in Nederland
 
 
Inzamelen en verkopen van spullen Inzamelen en verkopen van spullen

In aanloop naar de Bethelbazar werden op Koningsdag al spullen verkocht. Dit was een kleine selectie van de spullen die tot nu toe zijn binnengekomen. De organisatie kijkt terug op een geslaagde verkoop tijdens Koningsdag. De verkoop gaat verder op 12 en 13 mei tijdens de Bethelbazar. Voor de bazar kan de organisatie nog meer spullen gebruiken.  In het bijzonder zijn boeken, antiek, curiosa, brocante en vintage spullen welkom. Spullen kunnen nog op vrijdag 28 april en vrijdag 5 mei aangeleverd worden. Vrijwilligers van de bazarcommissie staan tussen 19:00 en 20:30 uur klaar om spullen in ontvangst te nemen.  In het bijzonder zijn boeken, antiek, curiosa, brocante en vintage spullen welkom. De opbrengst van de Bethelbazar komt dit jaar ten goede aan:  Stichting Khaki Fonds, Moldovan Christian Aid en het fietsenproject van Kledingbank Uniek.
Voor overige vragen over de Bethelbazar: Leen Pot: 06-39894138.
 
terug
 
 
 

Inloggen


 
Ons privacybeleid
meer
 
Overige protestantse kerken

Dorpskerk
(Dorpskerkgemeente)


 
Immanuëlkerk

 

 
Vorming en Toerusting

U bent geïnteresseerd, nieuwsgierig en misschien zelfs wel op zoek, een reiziger?
Laat u dan meenemen door diverse gidsen in onze protestantse gemeente en doe mee aan die activiteiten die u interesseren. Van informatief tot entertainment en van educatief tot vormend. Zonder uzelf vast te leggen bent u uitgenodigd om deel te nemen aan een activiteit of mee te praten in één van onze vaste groepen. In tegenstelling tot wat de titel suggereert: u bent altijd welkom!

Klik hier voor het programma van Vorming en toerusting.
 
 
Kerkblad 'KLANKBORD'
Indien u als lid bent ingeschreven in één van de Protestantse wijkgemeentes, dan kunt u zich abonneren op het KLANKBORD.
Lees verder
 
Bijbelleesrooster
Het Nederlands Bijbelgenootschap stelt jaarlijks een bijbelleesrooster beschikbaar; een hulpmiddel bij het dagelijks lezen van de Bijbel.

U kunt hier de dagtekst van het NBG-bijbelleesrooster lezen (uit De Nieuwe Bijbelvertaling).
 
Collectebonnen PGB
Wilt u bij de collectes in de kerk gebruik maken van collectebonnen i.p.v. geld?
Klik hier voor meer informatie.
 
Woord & weg
Woord & Weg is een inspiratiemagazine van de Protestantse Kerk in Nederland. Klik hier om het maandblad te raadplegen.
 
Webmaster
Voor content, info, vragen, opmerkingen: webmaster@pknbarendrecht.nl
 
ANBI
Klik hier voor meer informatie over de ANBI-status.
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.