Protestantse Kerk in Nederland
 
 
Heilig Vuur 10 maart 2019 Heilig Vuur 10 maart 2019

Iedere jongere op het voortgezet onderwijs is van harte welkom bij ‘Heilig Vuur’. Het thema deze bijeenkomst is ’Gedoopte Robot’.
Langzaam nemen robots allerlei taken over. Handig die robots, maar er zijn ook vragen bij alle robot ontwikkelingen. Kunnen robots ons mensen m.b.v. kunstmatige intelligentie voorbijstreven? Er zijn al robots die nauwelijks van mensen te onderscheiden zijn. Is dat een kans, wenselijk of bedreiging? Zie je een robot als materie of leven met een (vrije) wil? En hoe ga je om met een robot die zich wil laten dopen?
Heilig Vuur biedt de mogelijkheid om met leeftijdsgenoten op actieve en interactieve manier over dit thema van gedachte te wisselen, aansluitend wordt met elkaar gegeten. De bijeenkomst begint om 12.00 uur en is 13.30 uur afgelopen. Inloop vanaf 11.45 uur, toegang en deelname zijn gratis.
Voor meer informatie https://www.facebook.com/HeiligVuur/ of .
 
 
terug
 
 
 

Inloggen


 
Overige protestantse kerken

Dorpskerk
(Dorpskerkgemeente)


 

  Immanuëlkerk

 
ANBI

Klik hier voor meer informatie over de ANBI-status.
 
Ons privacybeleid
meer
 
Bijbelleesrooster
Het Nederlands Bijbelgenootschap stelt jaarlijks een bijbelleesrooster beschikbaar; een hulpmiddel bij het dagelijks lezen van de Bijbel.

U kunt hier de dagtekst van het NBG-bijbelleesrooster lezen (uit De Nieuwe Bijbelvertaling).
 
Kerkblad 'KLANKBORD'
Indien u als lid bent ingeschreven in één van de Protestantse wijkgemeentes, dan kunt u zich abonneren op het KLANKBORD.Lees verder
 
Collectebonnen PGB
Wilt u bij de collectes in de kerk gebruik maken van collectebonnen i.p.v. met geld?
Klik hier voor meer informatie.

 
 
Woord & weg

Woord & Weg is een inspiratiemagazine van de Protestantse Kerk in Nederland.

Klik hier om het maandblad te raadplegen.
 
Vorming en Toerusting

U bent geïnteresseerd, nieuwsgierig en misschien zelfs wel op zoek, een reiziger?
Laat u dan meenemen door diverse gidsen in onze protestantse gemeente en doe mee aan die activiteiten die u interesseren. Van informatief tot entertainment en van educatief tot vormend. Zonder uzelf vast te leggen bent u uitgenodigd om deel te nemen aan een activiteit of mee te praten in één van onze vaste groepen. In tegenstelling tot wat de titel suggereert: u bent altijd welkom!
Klik hier voor het programma van Vorming en toerusting.
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.