Protestantse Kerk in Nederland
 
 
Kerkdiensten in coronatijd Kerkdiensten in coronatijd

Natuurlijk is het verdrietig en teleurstellend dat we de komende tijd de diensten weer op deze manier moeten vormgeven maar we voelen ons gesteund door het feit dat veel mensen het Youtube kanaal van de Bethelkerk inmiddels weten te vinden en de diensten online meevieren of op een later moment bekijken. Met een zekere onverstoorbaarheid en creativiteit willen we op deze manier de komende tijd met name online verbondenheid ervaren en God de lof en eer blijven brengen zoals we in de Bethelkerk gewend zijn te doen.
Het blijft mogelijk om de kerkdiensten van de Bethelkerk te volgen via Youtube, kerkomroep en kerktelefoon. Wie van tevoren de liturgie wil ontvangen via e-mail kan een berichten sturen aan liturgieenpknbarendrecht@gmail.

Carnisse Haven
Op dringend verzoek van minister Grapperhaus en op advies vanuit de PKN, gaan we zo lang de lockdown duurt over tot online diensten zonder bezoekers. Het is jammer en teleurstellend, dat we dit moeten doen terwijl de kerstvieringen voor de deur staan. Maar als moderamen denken we dat we ons zouden vervreemden van de samenleving als we nu niet helemaal online zouden gaan. In plaats van een kerk(omroep)dienst wordt het zondag dus weer een kerkomroepdienst, net zoals in het voorjaar.

Aanmelden voor deze kerkdienst is dus niet mogelijk. Alleen mensen met een taak zullen aanwezig zijn, waaronder de zangers o.l.v. Jan van Dijk. De dienst zal helemaal gericht zijn op de mensen thuis.

Voor alle diensten kunnen gebedspunten per email worden gestuurd naar predikant@carnissehaven.nl.
De dienst van Carnisse Haven is ook te volgen via Youtube of de Kerkomroep (beeld en geluid)


Verder zal Exxact Barendrecht kerkdienstuitzendingen verzorgen van 9.00 tot 11.00 uur. De kerkdienstuitzendingen zullen zo veel mogelijk live zijn. Houdt de lokale media in de gaten hoe de invulling zal plaatsvinden en kijk op de website www.exxact.nl.
terug
 
 
 

Inloggen


 
Ons privacybeleid
meer
 
Overige protestantse kerken

Dorpskerk
(Dorpskerkgemeente)


 
Immanuëlkerk

 

 
Vorming en Toerusting

U bent geïnteresseerd, nieuwsgierig en misschien zelfs wel op zoek, een reiziger?
Laat u dan meenemen door diverse gidsen in onze protestantse gemeente en doe mee aan die activiteiten die u interesseren. Van informatief tot entertainment en van educatief tot vormend. Zonder uzelf vast te leggen bent u uitgenodigd om deel te nemen aan een activiteit of mee te praten in één van onze vaste groepen. In tegenstelling tot wat de titel suggereert: u bent altijd welkom!

Door de ‘coronacrisis’ is het V&T programma voor 2020 beperkt.
Klik hier voor het programma van Vorming en toerusting.
 
 
Kerkblad 'KLANKBORD'
Indien u als lid bent ingeschreven in één van de Protestantse wijkgemeentes, dan kunt u zich abonneren op het KLANKBORD.
Lees verder
 
Bijbelleesrooster
Het Nederlands Bijbelgenootschap stelt jaarlijks een bijbelleesrooster beschikbaar; een hulpmiddel bij het dagelijks lezen van de Bijbel.

U kunt hier de dagtekst van het NBG-bijbelleesrooster lezen (uit De Nieuwe Bijbelvertaling).
 
Collectebonnen PGB
Wilt u bij de collectes in de kerk gebruik maken van collectebonnen i.p.v. geld?
Klik hier voor meer informatie.
 
Woord & weg
Woord & Weg is een inspiratiemagazine van de Protestantse Kerk in Nederland. Klik hier om het maandblad te raadplegen.
 
Webmaster
Voor content, info, vragen, opmerkingen: webmaster@pknbarendrecht.nl
 
ANBI
Klik hier voor meer informatie over de ANBI-status.
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.