Protestantse Kerk in Nederland
 
 
Digitale collecte Digitale collecte

Collectes tijdens kerkdiensten, al dan niet op afstand
Het kerkbezoek komt weer voorzichtig op gang. Dat betekent ook dat er weer gaat worden gecollecteerd in de kerken. Voor veel mensen zal het voorlopig nog blijven bij kerkdiensten via Kerkomroep of Youtube. De inmiddels bekende manier van betaling via iDEAL of via bankrekening NL26 RABO 0104 2480 09 t.n.v. Prot. Gemeente Barendrecht (vermelding: collectes), die vervangende mogelijkheden voor de collectes, blijven natuurlijk ook in gebruik. We hopen dat we op deze manier de collecteopbrengsten voor kerk, diaconie en bijzondere doelen op het niveau kunnen houden van vorig jaar.
De bedragen die via iDEAL of op de Rabobankrekening binnen komen worden verdeeld over de doelen op basis van verdeling zoals dat vorig jaar het geval was. Mocht u zelf de verdeling willen aangeven dan kan dit als u dat duidelijk aangeeft bij betaling naar de Rabobankrekening. Voor degenen die gebruik maken van collectebonnen: voor de kerkgangers die nog bonnen hebben die ze nog niet hebben kunnen gebruiken, maar dat nog wel graag willen doen, graag inleveren in een envelopje met vermelding van “vorige diensten” of iets dergelijks, en als u een (andere) speciale bestemming heeft dat ook graag even vermelden. Voor de kerkgangers in de collectezak of collecteschaal, voor anderen kunnen de bonnen ook in de brievenbus bij de penningmeesters Thijs Bosloper Koperslagerij 3 2993 CD Barendrecht en Klaas Groenendijk, Molenleede 6, 2991 WB Barendrecht. U kunt ook gewoon wachten met inleveren tot u weer naar de kerk wilt gaan.
Als u hierover vragen heeft, neem dan even contact op met:
penningmeester_CVK@pknbarendrecht.nl of 06-53244696
Klaas Groenendijk.

 
terug
 
 
 

Inloggen


 
Ons privacybeleid
meer
 
Overige protestantse kerken

Dorpskerk
(Dorpskerkgemeente)


 
Immanuëlkerk

 

 
Vorming en Toerusting

U bent geïnteresseerd, nieuwsgierig en misschien zelfs wel op zoek, een reiziger?
Laat u dan meenemen door diverse gidsen in onze protestantse gemeente en doe mee aan die activiteiten die u interesseren. Van informatief tot entertainment en van educatief tot vormend. Zonder uzelf vast te leggen bent u uitgenodigd om deel te nemen aan een activiteit of mee te praten in één van onze vaste groepen. In tegenstelling tot wat de titel suggereert: u bent altijd welkom!
Klik hier voor het programma van Vorming en toerusting.

LET OP: Wegens het besmettingsrisico van het corona virus gaan alle activiteiten tot 1 juni 2020 niet door.
 
Kerkblad 'KLANKBORD'
Indien u als lid bent ingeschreven in één van de Protestantse wijkgemeentes, dan kunt u zich abonneren op het KLANKBORD.
Lees verder
 
Bijbelleesrooster
Het Nederlands Bijbelgenootschap stelt jaarlijks een bijbelleesrooster beschikbaar; een hulpmiddel bij het dagelijks lezen van de Bijbel.

U kunt hier de dagtekst van het NBG-bijbelleesrooster lezen (uit De Nieuwe Bijbelvertaling).
 
Collectebonnen PGB
Wilt u bij de collectes in de kerk gebruik maken van collectebonnen i.p.v. geld?
Klik hier voor meer informatie.
 
Woord & weg
Woord & Weg is een inspiratiemagazine van de Protestantse Kerk in Nederland. Klik hier om het maandblad te raadplegen.
 
Webmaster
Voor content, info, vragen, opmerkingen: webmaster@pknbarendrecht.nl
 
ANBI
Klik hier voor meer informatie over de ANBI-status.
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.