Protestantse Kerk in Nederland
 
 
Digitale collecte Digitale collecte

Collectes
We hebben inmiddels goed zicht op de collecte-opbrengst van de afgelopen maanden, waarin geen of slechts beperkt kerkbezoek plaats vond. In de periode maart t/m juni lagen de totale collecteopbrengsten op zo’n 60% van wat we waren gewend in 2019. In juli werd het verschil met vorig jaar wel wat kleiner. We missen dus nog een flink deel van de verwachte opbrengsten zowel voor kerk, diaconie en als voor de bijzondere doelen. Wij hopen van harte dat we met elkaar de collecteopbrengsten weer op het oude niveau kunnen terugbrengen.

Het kerkbezoek komt nu weer voorzichtig op gang. Dat betekent ook dat er weer wordt gecollecteerd in de kerken. Voor veel mensen zal het voorlopig nog blijven bij kerkdiensten via Kerkomroep of Youtube. De inmiddels bekende manier van betaling via iDEAL of via bankrekening
NL26 RABO 0104 2480 09 t.n.v. Prot. Gemeente Barendrecht (vermelding: collectes) blijven natuurlijk ook in gebruik. Voor degenen die gebruik maken van collectebonnen: graag inleveren in een envelopje met vermelding van “vorige diensten” of iets dergelijks, en als u een (andere) speciale bestemming heeft dat ook graag even vermelden. Voor de kerkgangers in de collectezak/open schaal, voor anderen kunnen de bonnen ook in de brievenbus bij de penningmeester:

Klaas Groenendijk, Molenleede 6, 2991 WB Barendrecht.

U kunt uiteraard ook wachten tot u weer naar de kerk gaat, en u kunt vanzelfsprekend in plaats van de bonnen ook het bedrag overmaken naar de Raborekening hiervoor genoemd.
De bedragen die via iDEAL of op de Rabobankrekening binnen komen worden verdeeld over de doelen op basis van verdeling zoals dat vorig jaar het geval was. Mocht u zelf de verdeling willen aangeven dan kan dit als u dat duidelijk aangeeft bij de betaling.

Als u hierover vragen heeft, neem dan even contact op met: penningmeester_CVK@pknbarendrecht.nl of 06-53244696.
 
Klaas Groenendijk
terug
 
 
 

Inloggen


 
Ons privacybeleid
meer
 
Overige protestantse kerken

Dorpskerk
(Dorpskerkgemeente)


 
Immanuëlkerk

 

 
Vorming en Toerusting

U bent geïnteresseerd, nieuwsgierig en misschien zelfs wel op zoek, een reiziger?
Laat u dan meenemen door diverse gidsen in onze protestantse gemeente en doe mee aan die activiteiten die u interesseren. Van informatief tot entertainment en van educatief tot vormend. Zonder uzelf vast te leggen bent u uitgenodigd om deel te nemen aan een activiteit of mee te praten in één van onze vaste groepen. In tegenstelling tot wat de titel suggereert: u bent altijd welkom!

Door de ‘coronacrisis’ is het V&T programma voor 2020 beperkt.
Klik hier voor het programma van Vorming en toerusting.
 
 
Kerkblad 'KLANKBORD'
Indien u als lid bent ingeschreven in één van de Protestantse wijkgemeentes, dan kunt u zich abonneren op het KLANKBORD.
Lees verder
 
Bijbelleesrooster
Het Nederlands Bijbelgenootschap stelt jaarlijks een bijbelleesrooster beschikbaar; een hulpmiddel bij het dagelijks lezen van de Bijbel.

U kunt hier de dagtekst van het NBG-bijbelleesrooster lezen (uit De Nieuwe Bijbelvertaling).
 
Collectebonnen PGB
Wilt u bij de collectes in de kerk gebruik maken van collectebonnen i.p.v. geld?
Klik hier voor meer informatie.
 
Woord & weg
Woord & Weg is een inspiratiemagazine van de Protestantse Kerk in Nederland. Klik hier om het maandblad te raadplegen.
 
Webmaster
Voor content, info, vragen, opmerkingen: webmaster@pknbarendrecht.nl
 
ANBI
Klik hier voor meer informatie over de ANBI-status.
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.