Protestantse Kerk in Nederland
 
 
Triomfatorkerk verkocht aan Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt Barendrecht-Pernis-Albrandswaard Triomfatorkerk verkocht aan Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt Barendrecht-Pernis-Albrandswaard

De Triomfatorkerk is per 21 juni 2018 onder voorbehoud verkocht aan de Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt Barendrecht-Pernis-Albrandswaard. Deze kerk huurde al jarenlang een deel van de Triomfatorkerk van de Protestantse Gemeente Barendrecht (PGB) voor o.a. de zondagsdiensten.

Ondertekening
Op donderdag 21 juni vond de ondertekening van het koopcontract plaats met vertegenwoordigers van de Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt Barendrecht-Pernis-Albrandswaard (GKV) en Protestantse Gemeente Barendrecht (PGB): Huibert Steen (1e voorzitter kerkenraad GKV), Coos Rijneveld (2e voorzitter kerkenraad GKV), Peter Noordzij (voorzitter College van Kerkrentmeesters PGB) en Fred de Baas (secretaris CvK PGB). De naastgelegen pastorie bij de Triomfatorkerk komt binnenkort in de vrije verkoop.

Overdracht
De officiële overdracht van de Triomfatorkerk is per 2 januari 2019. Met ingang van 2 december 2018 zullen de wijkgemeenten Zuid-Oost en Dorpskerk samen de erediensten gaan vieren in de Dorpskerk.

Vragen
Heeft u vragen, dan kunt u terecht bij de scriba van uw wijkgemeente.

Scriba Algemene Kerkenraad PGB
Tekenen van het koopcontract, van links naar rechts: Fred de Baas (secretaris CvK PGB), Peter Noordzij (voorzitter CvK PGB), Huibert Steen (1e voorzitter kerkenraad GKV), Coos Rijneveld (2e voorzitter kerkenraad GKV).

terug
 
 
 

Inloggen


 
Overige protestantse kerken

 

 Dorpskerk

 

 

  Immanuëlkerk

 
ANBI

Klik hier voor meer informatie over de ANBI-status.
 
Ons privacybeleid
meer
 
Bijbelleesrooster
Het Nederlands Bijbelgenootschap stelt jaarlijks een bijbelleesrooster beschikbaar; een hulpmiddel bij het dagelijks lezen van de Bijbel.

U kunt hier de dagtekst van het NBG-bijbelleesrooster lezen (uit De Nieuwe Bijbelvertaling).
 
Kerkblad 'KLANKBORD'
Indien u als lid bent ingeschreven in één van de Protestantse wijkgemeentes, dan kunt u zich abonneren op het KLANKBORD.Lees verder
 
Collectebonnen PGB
Wilt u bij de collectes in de kerk gebruik maken van collectebonnen i.p.v. met geld?
Klik hier voor meer informatie.

 
 
Woord & weg

Woord & Weg is een inspiratiemagazine van de Protestantse Kerk in Nederland.

Klik hier om het maandblad te raadplegen.
 
Vorming en Toerusting

U bent geïnteresseerd, nieuwsgierig en misschien zelfs wel op zoek, een reiziger?
Laat u dan meenemen door diverse gidsen in onze protestantse gemeente en doe mee aan die activiteiten die u interesseren. Van informatief tot entertainment en van educatief tot vormend. Zonder uzelf vast te leggen bent u uitgenodigd om deel te nemen aan een activiteit of mee te praten in één van onze vaste groepen. In tegenstelling tot wat de titel suggereert: u bent altijd welkom!
Klik hier voor de website speciaal voor Vorming en toerusting.
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.