Protestantse Kerk in Nederland
 
 
Concert Concert

Creëer samen met Rob Favier
KANSEN VOOR JONGEREN IN ACHTERSTANDSWIJK IN LIBANON . . . . . . . . .
Voorafgaand aan de landelijke Passion op Witte Donderdag is The Passion 40daagse in Barendrecht met een kleinschalig en persoonlijk concert met Rob Favier op 9 april 2022 in de Bethelkerk. Door zijn liedjes, gesproken tekst, een lach en traan, laat Rob je meedenken over het thema ‘Alles komt goed?!’. Het concert, mede mogelijk gemaakt door Stichting Hart voor Barendrecht, begint om 20:00 uur, vanaf 19:15 uur zijn de deuren van open. Tickets voor het concert zijn verkrijgbaar via https://zingenindekerk.nl/evenementen/rob-favier-barendrecht/bestellen/ en kosten € 10,- (jongeren t/m 15 jaar: € 3,50).
Voor vragen of meer informatie: info@hartvoorbarendrecht.nl
(Het concert maakt deel uit van een reeks activiteiten tijdens de Passion 40daagse die 'Zingen in de kerk' en 'Kerk in Actie' door heel het land organiseert om fondsen te werven voor het goede doel. Een project in Libanon dat jongeren in Bourj Hammoud - een overbevolkte en arme wijk in Beiroet – kansen biedt, staat centraal.)
terug
 
 
 

Inloggen


 
Ons privacybeleid
meer
 
Overige protestantse kerken

Dorpskerk
(Dorpskerkgemeente)


 
Immanuëlkerk

 

 
Vorming en Toerusting

U bent geïnteresseerd, nieuwsgierig en misschien zelfs wel op zoek, een reiziger?
Laat u dan meenemen door diverse gidsen in onze protestantse gemeente en doe mee aan die activiteiten die u interesseren. Van informatief tot entertainment en van educatief tot vormend. Zonder uzelf vast te leggen bent u uitgenodigd om deel te nemen aan een activiteit of mee te praten in één van onze vaste groepen. In tegenstelling tot wat de titel suggereert: u bent altijd welkom!

Klik hier voor het programma van Vorming en toerusting.
 
 
Kerkblad 'KLANKBORD'
Indien u als lid bent ingeschreven in één van de Protestantse wijkgemeentes, dan kunt u zich abonneren op het KLANKBORD.
Lees verder
 
Bijbelleesrooster
Het Nederlands Bijbelgenootschap stelt jaarlijks een bijbelleesrooster beschikbaar; een hulpmiddel bij het dagelijks lezen van de Bijbel.

U kunt hier de dagtekst van het NBG-bijbelleesrooster lezen (uit De Nieuwe Bijbelvertaling).
 
Collectebonnen PGB
Wilt u bij de collectes in de kerk gebruik maken van collectebonnen i.p.v. geld?
Klik hier voor meer informatie.
 
Woord & weg
Woord & Weg is een inspiratiemagazine van de Protestantse Kerk in Nederland. Klik hier om het maandblad te raadplegen.
 
Webmaster
Voor content, info, vragen, opmerkingen: webmaster@pknbarendrecht.nl
 
ANBI
Klik hier voor meer informatie over de ANBI-status.
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.