Protestantse Kerk in Nederland
 
 
Bijeenkomst vrijwilligers Bijeenkomst vrijwilligers
Samen smullen

Zonder vrijwilligers is het voor veel organisaties niet of nauwelijks mogelijk goed te functioneren. Dat geldt voor de voetbalvereniging, de zwemclub, de…, nou ja, vul maar in, maar zeker ook voor het kerkelijk bedrijf. Vrijwilligers, en ze zijn, wat ze dan ook maar voor karwei op zich hebben genomen, heel gering en weinig tijd vragend tot een zware klus die elke week uren in beslag neemt, allemaal, echt allemaal, gewoon onmisbaar. Dat besef is er de basis van dat we als kerkenraad van de wijk Zuidoost ook dit jaar weer dankbaar en met veel plezier al die Triomfatorkerk-zwoegers bij elkaar willen proberen te krijgen rond het vuur van de BBQ. Op vrijdag 1 september a.s. vanaf zo rond de klok van zessen in de middag, zijn jullie van harte welkom in de gezellige ontmoetingsruimte van de Triomfator. Veruit de  meesten hebben al een uitnodiging op het computerscherm zien verschijnen, maar je weet maar nooit of er toch nog iemand aan de werkerslijst is ontsnapt.
Vandaar dit berichtje aan alle vrijwilligers van de wijk Zuidoost. De oproep is wel even om (het liefst per mail) aan te geven of je komt, want de te verrichten inkopen vragen uiteraard om een deelnemersoverzicht.

Graag tot ziens op 1 september!!!
Hans Oorebeek
secretaris Zuid-Oost
E-mail adres:
terug
 
 
 

Inloggen


 
Overige protestantse kerken

Dorpskerk
(Dorpskerkgemeente)


 
Immanuëlkerk

 

 
Vorming en Toerusting

U bent geïnteresseerd, nieuwsgierig en misschien zelfs wel op zoek, een reiziger?
Laat u dan meenemen door diverse gidsen in onze protestantse gemeente en doe mee aan die activiteiten die u interesseren. Van informatief tot entertainment en van educatief tot vormend. Zonder uzelf vast te leggen bent u uitgenodigd om deel te nemen aan een activiteit of mee te praten in één van onze vaste groepen. In tegenstelling tot wat de titel suggereert: u bent altijd welkom!
Klik hier voor het programma van Vorming en toerusting.
 
Bijbelleesrooster
Het Nederlands Bijbelgenootschap stelt jaarlijks een bijbelleesrooster beschikbaar; een hulpmiddel bij het dagelijks lezen van de Bijbel.

U kunt hier de dagtekst van het NBG-bijbelleesrooster lezen (uit De Nieuwe Bijbelvertaling).
 
Kerkblad 'KLANKBORD'
Indien u als lid bent ingeschreven in één van de Protestantse wijkgemeentes, dan kunt u zich abonneren op het KLANKBORD.Lees verder
 
Collectebonnen PGB
Wilt u bij de collectes in de kerk gebruik maken van collectebonnen i.p.v. geld?
Klik hier voor meer informatie.
 
Woord & weg
Woord & Weg is een inspiratiemagazine van de Protestantse Kerk in Nederland. Klik hier om het maandblad te raadplegen.
 
ANBI
Klik hier voor meer informatie over de ANBI-status.
 
Ons privacybeleid
meer
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.