Protestantse Kerk in Nederland
 
 
Bezetting College van kerkrentmeesters Bezetting College van kerkrentmeesters
We zijn verheugd u te kunnen meedelen dat onze oproep in Klankbord van november vorig jaar gehoor heeft gekregen. We vroegen u toen om kandidaten voor de vervanging van onze penningmeester Aad Boers.

Inmiddels is er een nieuw financieel team gevormd, bestaande uit Klaas Groenendijk (1e penningmeester), die het Dagelijks Bestuur komt versterken en zich vooral bezig zal houden met beleidsmatige zaken, Thijs Bosloper (2e penningmeester), die samen met Ada Abrahamse (administrateur) de uitvoerende taken voor hun rekening gaan nemen.
Aad Boers blijft deel uit maken van het team. Hij neemt de verschillende financiële acties (Actie Kerkbalans, Oogstcollecte, Solidariteitsfonds) voor zijn rekening.

Naast Aad Boers, hebben met ingang van het nieuwe jaar, ook Aad Kleine (wijk zuidwest), Martin Kraamwinkel (Carnisse Haven) en Leen van ’t Hoff (Carnisse Haven) ons college verlaten. We zijn hen dankbaar voor hun bijdrage en inzet. Op de vergadering van 21 februari zullen we op gepaste wijze afscheid van hen nemen.

Behalve vervangers voor Aad Boers als penningmeester, mogen we ook voor Aad Kleine en Martin Kraamwinkel een opvolger verwelkomen, respectievelijk Hans Hertog (wijk zuidwest) en Aad Boonstra (Carnisse Haven).
Omdat het gewenst is dat er van elke wijkgemeente minstens twee vertegenwoordigers in het college de stem van die wijkgemeente kunnen laten horen, missen we van de wijken Noord, Zuidwest en Carnisse Haven nog een lid. We hopen dat ook die plaatsen in het college spoedig bezet zullen zijn.

Met vriendelijke groet,
Fred de Baas, secretaris College van kerkrentmeesters
terug
 
 
 

Inloggen


 
Overige protestantse kerken

Dorpskerk
(Dorpskerkgemeente)


 

  Immanuëlkerk

 
ANBI

Klik hier voor meer informatie over de ANBI-status.
 
Ons privacybeleid
meer
 
Bijbelleesrooster
Het Nederlands Bijbelgenootschap stelt jaarlijks een bijbelleesrooster beschikbaar; een hulpmiddel bij het dagelijks lezen van de Bijbel.

U kunt hier de dagtekst van het NBG-bijbelleesrooster lezen (uit De Nieuwe Bijbelvertaling).
 
Kerkblad 'KLANKBORD'
Indien u als lid bent ingeschreven in één van de Protestantse wijkgemeentes, dan kunt u zich abonneren op het KLANKBORD.Lees verder
 
Collectebonnen PGB
Wilt u bij de collectes in de kerk gebruik maken van collectebonnen i.p.v. met geld?
Klik hier voor meer informatie.

 
 
Woord & weg

Woord & Weg is een inspiratiemagazine van de Protestantse Kerk in Nederland.

Klik hier om het maandblad te raadplegen.
 
Vorming en Toerusting

U bent geïnteresseerd, nieuwsgierig en misschien zelfs wel op zoek, een reiziger?
Laat u dan meenemen door diverse gidsen in onze protestantse gemeente en doe mee aan die activiteiten die u interesseren. Van informatief tot entertainment en van educatief tot vormend. Zonder uzelf vast te leggen bent u uitgenodigd om deel te nemen aan een activiteit of mee te praten in één van onze vaste groepen. In tegenstelling tot wat de titel suggereert: u bent altijd welkom!
Klik hier voor het programma van Vorming en toerusting.
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.