Protestantse Kerk in Nederland
 
 
Bethel Bazar 2012 Bethel Bazar 2012

Vrijdag 11 mei en zaterdag 12 mei 2012 werd de jaarlijkse Bethel bazar gehouden op het kerkplein in Barendrecht. Van beide dagen zijn  foto's gemaakt en deze zijn via onderstaande link te openen.

http://www.mijnalbum.nl/Album=CNJHXPCG   

Ruim 16.000 Euro- een machtige opbrengst na een avond en een hele dag aan verkoop. Een hoop bedrijvigheid van vrijwilligers en belangstelling van kooplustigen was te zien vanuit de pastorie. De bezielende organisatie van harte gefeliciteerd met het mooie resultaat! De drie doelen waarvoor is ingezameld zullen blij zijn met deze opbrengst. Op de blog www.rjvanamstel.eu is een bijdrage gemaakt waarin 13 filmpjes die ook op YouTube te vinden zijn. Een aantal vrijwilligers alsook koster Wout Pol zijn geïnterviewd, omdat zij bergen werk verzetten (verzet hebben). Leo van Wijk nam een interview af met ds. van Amstel. Hoe het ook zij: op naar Bethelbazar 2013!        

terug
 
 
 

Inloggen


 
Overige protestantse kerken

Dorpskerk
(Dorpskerkgemeente)


 

  Immanuëlkerk

 
ANBI

Klik hier voor meer informatie over de ANBI-status.
 
Ons privacybeleid
meer
 
Bijbelleesrooster
Het Nederlands Bijbelgenootschap stelt jaarlijks een bijbelleesrooster beschikbaar; een hulpmiddel bij het dagelijks lezen van de Bijbel.

U kunt hier de dagtekst van het NBG-bijbelleesrooster lezen (uit De Nieuwe Bijbelvertaling).
 
Kerkblad 'KLANKBORD'
Indien u als lid bent ingeschreven in één van de Protestantse wijkgemeentes, dan kunt u zich abonneren op het KLANKBORD.Lees verder
 
Collectebonnen PGB
Wilt u bij de collectes in de kerk gebruik maken van collectebonnen i.p.v. met geld?
Klik hier voor meer informatie.

 
 
Woord & weg

Woord & Weg is een inspiratiemagazine van de Protestantse Kerk in Nederland.

Klik hier om het maandblad te raadplegen.
 
Vorming en Toerusting

U bent geïnteresseerd, nieuwsgierig en misschien zelfs wel op zoek, een reiziger?
Laat u dan meenemen door diverse gidsen in onze protestantse gemeente en doe mee aan die activiteiten die u interesseren. Van informatief tot entertainment en van educatief tot vormend. Zonder uzelf vast te leggen bent u uitgenodigd om deel te nemen aan een activiteit of mee te praten in één van onze vaste groepen. In tegenstelling tot wat de titel suggereert: u bent altijd welkom!
Klik hier voor het programma van Vorming en toerusting.
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.