Protestantse Kerk in Nederland
 
 
Bethel Bazar Bethel Bazar

Het Khaki Fonds heeft als doel om (wees)kinderen en jongeren in Soedan en Congo te helpen naar school te gaan of te gaan studeren door studie/schoolgeld te betalen. Moldovan Christian Aid (MCA) ondersteunt kerkelijke gemeenten bij hun diaconale initiatieven, biedt hulp bij opvang vluchtelingen uit Oekraïne, vangt jongeren op en traint jongeren zodat zij ouderen kunnen helpen.
Kledingbank Uniek is een non profit organisatie die gedoneerde kleding, fietsen en andere non-food producten verstrekt aan mensen met minimale inkomsten in Barendrecht en Albrandswaard.


Op vrijdag 31 maart zijn de deuren open gegaan van de containers waar spullen voor de Bethelbazar worden ingezameld. Zes weken lang worden mooie, goed verkoopbare spullen ingezameld. Welkom zijn bijvoorbeeld elektronica, huishoudelijke apparaten, boeken, CD’s, DVD’s, platen, serviesgoed, speelgoed en keukengerei, kunst en antiek zoals oud glas en kristal, zilveren en verzilverde voorwerpen en ook vintage en brocante spullen. Daarnaast zoekt de Bethelbazar nieuwe ongebruikte spullen die verkocht kunnen worden in de winkel van Sinkel. Wat niet ingeleverd kan worden is: kleding, groot huisraad en bedden. De aangeleverde spullen worden gesorteerd en opgeslagen om tijdens de Bethelbazar op vrijdag 12 en zaterdag 13 mei verkocht te kunnen worden. Bij de containers kunnen ook houdbare levensmiddelen voor de prijzenpakketten van het Rad van Avontuur ingeleverd worden.

Voor vragen over het inzamelen van spullen: Huib van Zessen: 06-22205477.
Voor overige vragen over de Bethelbazar: Leen Pot: 06-39894138.
 
terug
 
 
 

Inloggen


 
Kalender
 
Ons privacybeleid
meer
 
Overige protestantse kerken

Dorpskerk
(Dorpskerkgemeente)


 
Immanuëlkerk

 

 
Vorming en Toerusting

U bent geïnteresseerd, nieuwsgierig en misschien zelfs wel op zoek, een reiziger?
Laat u dan meenemen door diverse gidsen in onze protestantse gemeente en doe mee aan die activiteiten die u interesseren. Van informatief tot entertainment en van educatief tot vormend. Zonder uzelf vast te leggen bent u uitgenodigd om deel te nemen aan een activiteit of mee te praten in één van onze vaste groepen. In tegenstelling tot wat de titel suggereert: u bent altijd welkom!

Klik hier voor het programma van Vorming en toerusting.
 
 
Kerkblad 'KLANKBORD'
Indien u als lid bent ingeschreven in één van de Protestantse wijkgemeentes, dan kunt u zich abonneren op het KLANKBORD.
Lees verder
 
Bijbelleesrooster
Het Nederlands Bijbelgenootschap stelt jaarlijks een bijbelleesrooster beschikbaar; een hulpmiddel bij het dagelijks lezen van de Bijbel.

U kunt hier de dagtekst van het NBG-bijbelleesrooster lezen (uit De Nieuwe Bijbelvertaling).
 
Collectebonnen PGB
Wilt u bij de collectes in de kerk gebruik maken van collectebonnen i.p.v. geld?
Klik hier voor meer informatie.
 
Woord & weg
Woord & Weg is een inspiratiemagazine van de Protestantse Kerk in Nederland. Klik hier om het maandblad te raadplegen.
 
Webmaster
Voor content, info, vragen, opmerkingen: webmaster@pknbarendrecht.nl
 
ANBI
Klik hier voor meer informatie over de ANBI-status.
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.