Protestantse Kerk in Nederland
 
 
Bethel Bazar Bethel Bazar


Huib van Zessen van de organisatie van de Bazarwinkel droeg de cheques over aan afgevaardigden van de organisaties waar de opbrengst volgens een verdeelsleutel naar toe gaat. De afgevaardigden waren Cees Versendaal van Stichting Voedselbank Barendrecht, Petra Teunissen van Stichting Present Barendrecht, Arjan Helder van Stichting SHIF en het ZWO project Mencoldes werd vertegenwoordigd door diaken Leen Pot.
De afgevaardigden spraken woorden van dank uit en benoemden ook waar het geld aan besteed gaat worden. De Voedselbank kan de bijdrage goed gebruiken omdat ook de Voedselbank in deze tijd te maken heeft met extra kosten en de voedselbank de cliënten van een goed voedselpakket willen blijven voorzien. Stichting Present wil de bijdrage gaan besteden aan een speciale project voor jongeren in Barendrecht. Stichting SHIF gaat de bijdrage inzetten om voor startende scholen in Oeganda leermiddelen, salarissen van docenten en nieuwbouw van klaslokalen mee te financieren. De bijdrage voor Mencoldes wordt besteedt aan eerste hulp aan ontheemden in Colombia. De Bazarwinkel is gedurende vier weken, vier dagen per week open geweest. In totaal hebben 51 vrijwilligers meegeholpen met het opzetten, inrichten, verkopen, aanvullen en alle andere bijkomende werkzaamheden van de Bazarwinkel.

Arnold Sluijs
Bethel Bazar Public Relations
Meeshaven 11
2993HN Barendrecht
 
terug
 
 
 

Inloggen


 
Ons privacybeleid
meer
 
Overige protestantse kerken

Dorpskerk
(Dorpskerkgemeente)


 
Immanuëlkerk

 

 
Vorming en Toerusting

U bent geïnteresseerd, nieuwsgierig en misschien zelfs wel op zoek, een reiziger?
Laat u dan meenemen door diverse gidsen in onze protestantse gemeente en doe mee aan die activiteiten die u interesseren. Van informatief tot entertainment en van educatief tot vormend. Zonder uzelf vast te leggen bent u uitgenodigd om deel te nemen aan een activiteit of mee te praten in één van onze vaste groepen. In tegenstelling tot wat de titel suggereert: u bent altijd welkom!

Door de ‘coronacrisis’ is het V&T programma voor 2020 beperkt.
Klik hier voor het programma van Vorming en toerusting.
 
 
Kerkblad 'KLANKBORD'
Indien u als lid bent ingeschreven in één van de Protestantse wijkgemeentes, dan kunt u zich abonneren op het KLANKBORD.
Lees verder
 
Bijbelleesrooster
Het Nederlands Bijbelgenootschap stelt jaarlijks een bijbelleesrooster beschikbaar; een hulpmiddel bij het dagelijks lezen van de Bijbel.

U kunt hier de dagtekst van het NBG-bijbelleesrooster lezen (uit De Nieuwe Bijbelvertaling).
 
Collectebonnen PGB
Wilt u bij de collectes in de kerk gebruik maken van collectebonnen i.p.v. geld?
Klik hier voor meer informatie.
 
Woord & weg
Woord & Weg is een inspiratiemagazine van de Protestantse Kerk in Nederland. Klik hier om het maandblad te raadplegen.
 
Webmaster
Voor content, info, vragen, opmerkingen: webmaster@pknbarendrecht.nl
 
ANBI
Klik hier voor meer informatie over de ANBI-status.
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.